Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί...

Ο Στάθης Καϊτετζίδης εξηγεί γιατί άφησε το Νίκο Ζυγά για να συμπορευτεί με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθης Καϊτετζίδης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη EURO τηλεόραση και στο δημοσιογράφο Αλέξανδρο Φερραίο το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, εξήγησε γιατί άφησε την παράταξη του Νίκου Ζυγά για να συμπορευτεί με την παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη, λέγοντας τα παρακάτω:

«Έκανα μία επιλογή στην προηγούμενη θητεία και θα ήτανε αγένεια από πλευράς μου να μην ευχαριστήσω και τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου, στο οποίο μέχρι σήμερα συμμετέχω και μέχρι το τέλος της θητείας θα συμμετέχω, το Νίκο το Ζυγά, διότι εγώ τότε ζήτησα μία στέγη για να μπορέσω να προβάλω κάποια ζητήματα τα οποία με ενοχλούσανε κυρίως στην περιοχή του Ελευθερίου Κορδελιού. Με πολλή ευγένεια με δεχθήκανε και ο επικεφαλής ο κύριος Ζυγάς Νίκος, αλλά και τα άλλα παιδιά του συνδυασμού, τους οποίους πραγματικά τους ευχαριστώ όμως δεν φτάνει πλέον να χειριζόμαστε το λόγο μας τον αντιπολιτευτικό. Θεωρώ ότι τα ζητήματα που θέλαμε τα αναδείξαμε, δεν υλοποιηθήκανε, δεν τελειώσανε και λέω “εφόσον ως αντιπολίτευση δεν είχα τη δυνατότητα αυτά να τα ολοκληρώσω, θεωρώ ότι θα πρέπει να μπούμε σε ψηφοδέλτιο διοίκησης, όχι απλά να τα προτείνουμε αλλά να τα υλοποιούμε”.

Γι’ αυτό δεν σας κρύβω το ότι από τον πρώτο καιρό, ίσως είναι εγωκεντρικό αυτό που θα πω, αλλά θεωρώ ότι μετά από τόσα χρόνια μπορώ και διακρίνω τα άτομα και τις δυνατότητές τους. Δεν διεκδικώ το απόλυτο, όμως θεωρώ ότι μπορώ και βλέπω ότι εδώ υπάρχει σωστή σκέψη, υπάρχει μέλλον.

Τον κύριο Αλεξανδρίδη το Λευτέρη τον γνώρισα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οφείλω να σας ότι εντυπωσιαζόμουνα κάθε φορά από τι; Όχι τόσο από αυτό που έλεγε είτε ο Αλεξανδρίδης ο Λευτέρης είτε ο Στάθης ο Καϊτετζίδης, αλλά από την ταυτότητα των στοιχείων και πόσο ταυτόσημες ήταν οι απόψεις. Δηλαδή, έλεγε κάτι και επειδή συμβαίνει ο κύριος Αλεξανδρίδης, εξαιτίας ότι το ψηφοδέλτιό του είναι το δεύτερο επιλαχόν ψηφοδέλτιο μετά τη διοίκηση ενώ εγώ είμαι το τέταρτο, καταλαβαίνετε ότι μιλούσα μετά από τον κύριο Αλεξανδρίδη. Κάτω από αυτές τις συνθήκες μου ερχόταν και έλεγα “Μα γιατί το πε αυτός αυτό, ήθελα να το πω εγώ”. Σύμπνοια απόψεων. Αυτό ακριβώς είδα, θεωρώ ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, θεωρώ ότι μπορεί να αναπτύξει μία δυναμική, αλλά κυρίως θεωρώ ότι οι απόψεις του ήτανε πάντοτε πολύ συγκροτημένες. Δεν είχα καμία σχέση, καμία επαφή μαζί του. Τον παρακολουθούσα. Δεν ξέρω αν αυτός με παρακολουθούσε, αλλά εγώ έβλεπα, γι’ αυτό η απόφαση η δική μου ήτανε από την πρώτη στιγμή, άσχετα αν την ανακοινώνω σήμερα, απλά θεωρώ ότι θα έπρεπε και για λόγους τακτικής αλλά και για λόγους κυρίως ευγενείας και υποχρεώσεων να ξεκαθαρίσω πρώτα με τον κύριο Ζυγά, τον οποίον και τον σέβομαι και τον τιμώ, και μετά να προχωρήσω στη δική μου απόφαση».

Στάθης Καϊτετζίδης: Αν χρειαστεί θα κάνω φροντιστήριο στους νέους αυτοδιοικητικούς
Ο Στάθης Καϊτετζίδης υποψήφιος με τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη
Με δέκα άτομα ο Στάθης Καϊτετζίδης στο ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αλεξανδρίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ