Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Ειρωνικό να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί

Στάθης Καϊτετζίδης: Ειρωνικό να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί

Ο κύριος Καϊτετζίδης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, συνέχισε την απάντησή του στον κύριο Ζυγά λέγοντας τα εξής:

«Είναι λιγάκι ειρωνικό να πρέπει να αποχωρήσει κάποιος, επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί να είναι μαζί τους και θα το εξηγήσω. Από τη δεκαετία του 1980 που ασχολούμαι, αυτή η περίοδος, ένας χρόνος πριν τις εκλογές, ζυμώσεων το λέγαμε τότε, δεν ξέρω πώς το αναφέρετε τώρα. Δεν προκάλεσα καμία απολύτως συνάντηση. Δεν έκλεισα καμιά φορά την πόρτα στο γραφείο μου σε όσους θέλησαν να μιλήσουνε μαζί μου. Συναντήθηκα, με δική τους πρωτοβουλία, με τον κύριο Ανδρεάδη, με την κυρία Μανούκα, με τον κύριο Αλεξανδρίδη και ανέφερα και στους τρεις και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο, γιατί υπήρξανε πάνω από 10-15 συναντήσεις οι οποίες δεν είναι γνωστές σε όλους σας. Τους ανέφερα επί λέξη: “Εάν ο Ζυγάς ο Νίκος είναι υποψήφιος δήμαρχος στο συνδυασμό Συμμαχία Πολιτών είμαι μαζί του. Τελεία και παύλα. Διότι αυτό που υπέστην ως επικεφαλής στο παρελθόν δεν θα το δημιουργούσα εγώ στον επικεφαλής της παράταξης στην οποία συμμετείχα”.

Θέλω να αναφέρω και να πω ότι ήθελα να συνεχίσει το ψηφοδέλτιο, η ερώτησή μου όμως είναι “είναι ο κύριος Ζυγάς ο Νίκος επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο στις εκλογές του 2023”; Εάν είναι εγώ δεν πρόκειται να επικαλεστώ σε καμία περίπτωση ότι οι ψήφοι τους οποίους είχα εγώ στο ψηφοδέλτιο είναι προσωπικοί. Οι ψήφοι πρωτίστως ανήκουνε στο συνδυασμό. Και μόνο εάν ανακοινώσει ο κύριος Ζυγάς ο Νίκος ότι θα είναι υποψήφιος, εγώ θα παραιτηθώ και θα παραδώσω την έδρα μου.

Όμως τα ψηφοδέλτια έχουνε κλείσει. Ανακοινώθηκαν από τον κύριο Αλεξανδρίδη 110 τόσοι υποψήφιοι. Επίσης από την κυρία Μανούκα. Διαβάζω συνεχώς από τον κύριο Μανδαλιανό, τον κύριο δήμαρχο. Εμείς ακόμα ψάχνουμε αρχηγό.

Είπα προηγουμένως κάτι που είχε πει ο Τσώρτιλ. Θα το επαναλάβω. “Τα καλά μπορεί να έρθουν γι’ αυτούς που περιμένουν, αλλά θα πάρουν όσα έχουν περισσέψει από αυτούς που βιάζονται”».

Ο κύριος Καϊτετζίδης ολοκλήρωσε λέγοντας πως επιθυμία του είναι να ολοκληρώσει αυτήν τη θητεία ακριβώς με αυτούς που την ξεκίνησε.

Την παραίτηση του Στάθη Καϊτετζίδη ζήτησε ο Νίκος Ζυγάς
Άρνηση παραίτησης από τον Στάθη Καϊτετζίδη και απειλές προς την παράταξη Ζυγά
Περίσσευμα οι συμπολίτες μας που δεν εντάχθηκαν ακόμη σε κάποιο ψηφοδέλτιο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ