Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΆρνηση παραίτησης από τον Στάθη Καϊτετζίδη και απειλές προς την παράταξη Ζυγά

Άρνηση παραίτησης από τον Στάθη Καϊτετζίδη και απειλές προς την παράταξη Ζυγά

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού, απάντησε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 22ας Φεβρουαρίου 2023, στην επιστολή του κυρίου Ζυγά με την οποία ο Νίκος Ζυγάς ζητάει την παραίτηση του κυρίου Καϊτετζίδη.

Ο Στάθης Καϊτετζίδης όχι μόνο αρνήθηκε να παραιτηθεί αλλά αφού πρώτα υπογράμμισε πως θεωρεί ότι τα εν οίκω δεν πρέπει να γίνονται εν δήμω, απείλησε πως αν θιχθεί η τιμή και η αξιοπρέπειά του θα μιλήσει και έχει πολλά να πει. Προφανώς ο κύριος Καϊτετζίδης απειλεί πως θα δημοσιοποιήσει πράγματα που συμβαίνουν εντός της παράταξης Ζυγά. Συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος ξεκίνησε την απάντησή του προς τον κύριο Ζυγά λέγοντας τα εξής:

«Αρχή μου είναι στα 42 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, κάποια πράγματα να τα εκφορτώνομαι θεωρώντας ότι τα εν οίκω δεν είναι εν δήμω. Αυτό θα συνεχίσω να το υπηρετώ μέχρι του σημείου που θα θιχθεί η τιμή και η αξιοπρέπειά μου. Εάν θιχθεί, θα ζητήσω να μιλήσω. Αν μιλήσω έχω να πω πολλά. Ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία όλα αυτά, χωρίς να απασχολώ το Δημοτικό Συμβούλιο, να μπορέσω να τα καταθέσω σε ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης».

Την παραίτηση του Στάθη Καϊτετζίδη ζήτησε ο Νίκος Ζυγάς
Στάθης Καϊτετζίδης: Ειρωνικό να αποχωρήσει κάποιος επειδή τον θέλουν πάρα πολλοί
Περίσσευμα οι συμπολίτες μας που δεν εντάχθηκαν ακόμη σε κάποιο ψηφοδέλτιο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ