Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς έβαλαν τα παιδιά σε υπόγειες αίθουσες;

Οι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς έβαλαν τα παιδιά σε υπόγειες αίθουσες;

«Ο δήμος θα πρέπει να είναι 2ος μεγαλύτερος της βόρειας Ελλάδας σε ό,τι έχει σχέση με την παιδεία. Με ποια παιδεία; Με την παιδεία που βάλαμε 17 kibo μέσα στις αυλές, περιορίζοντας ακόμα και το χώρο του παιχνιδιού στα παιδιά; Μήπως για τις 52 υπόγειες αίθουσες που λειτουργούν σ’ αυτόν τον δήμο; Ή μήπως γιατί στεγάζουμε σχολείο κάτω από την κερκίδα γηπέδου; Ήμαστε 2ος στην παιδεία; Σε καμία περίπτωση».

Τα παραπάνω ειπώθηκαν από το δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, Στάθη Καϊτετζίδη, στη συνέντευξη που έδωσε στη EURO τηλεόραση, στην οποία ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παράταξη του κυρίου Ζυγά και την προσχώρησή του στην παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη.

Αναρωτιέται κανείς αν ακούνε καλά τα αφτιά του ή αν χρειάζεται να προμηθευτεί άμεσα ακουστικά. Ο κύριος Καϊτετζίδης αποχώρησε από την παράταξη του κυρίου Ζυγά, πήγε με την παράταξη του κυρίου Αλεξανδρίδη και θέλει να κάνει το δήμο 2ο στην παιδεία στη βόρεια Ελλάδας, βγάζοντας τους μαθητές από τα kibo και τις υπόγειες αίθουσες. Εάν κανείς δεν είναι από αυτόν τον τόπο, ίσως νομίσει ότι οι κύριοι Ζυγάς και Μπαλτάς έβαλαν τους μαθητές σε kibo και σε υπόγειες αίθουσες.

Όμως λάθος θα νομίσει. Τους μαθητές στα kibo και στα υπόγεια δεν τους έβαλαν σε καμία περίπτωση οι δάσκαλοι Ζυγάς και Μπαλτάς, μέχρι πρότινος συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του κυρίου Καϊτετζίδη στην ίδια παράταξη. Τους μαθητές στα υπόγεια τους έβαλαν κάποιοι από την παράταξη στην οποία προσχώρησε τώρα ο κύριος Καϊτετζίδης και τους οποίους η νυν παράταξή του επέλεξε να τους παρουσιάσει σαν το «βαρύ πυροβολικό» της. Αυτοί και κάποιοι άλλοι έβαλαν τα παιδιά στα υπόγεια και κάτω από τις κερκίδες.

Πρόσφατα ο κύριος Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, έκανε σκληρή αυτοκριτική για την κατάσταση των σχολικών αιθουσών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Έκανε κάποιος από τους νέους συνοδοιπόρους του κυρίου Καϊτετζίδη την αυτοκριτική του, την έκρινε ο πρώην δήμαρχος ως ειλικρινή και γι’ αυτό αποφάσισε να συμπορευτεί με την παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής»; Εμείς δεν γνωρίζουμε κάτι τέτοιο. Εάν έχει γίνει τέτοιου είδους αυτοκριτική, τον παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Άφησε ο κύριος Καϊτετζίδης τους κυρίους Μπαλτά και Ζυγά που δεν έβαλαν τους μαθητές στα υπόγεια, για να συμπορευτεί με ανθρώπους που έβαλαν τους μαθητές στα υπόγεια και να προσπαθήσει μαζί τους να βγάλει τους μαθητές από τα υπόγεια. Φαίνεται πως στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές θα ακούσουμε απίστευτα πράγματα, τα οποία θα έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με τη λογική.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ