Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧαρμόσυνα νέα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου!

Χαρμόσυνα νέα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου!

Σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε ο ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παναγιώτης Πετρίδης, στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr, υπάρχουν χαρμόσυνα νέα καθώς τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση Μανδαλιανού πήρε την ευχάριστη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος Απριλίου θα δημοπρατηθεί η μελέτη για το στάδιο άνωθεν της περιφερειακής οδού.

«Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθούν οι μελέτες μέχρι το τέλος του χρόνου, μετά θα πρέπει να δοθούν τα χρήματα τα οποία θα είναι περίπου 3.000.000 ευρώ και να προχωρήσει η κατασκευή», συμπλήρωσε ο κύριος Πετρίδης, αφού πρώτα είχε πει ότι αυτό το γήπεδο θα είναι κόσμημα για την περιοχή και ότι αυτά τα έργα δεν τελειώνουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Μπερδεύτηκε ο κύριος Πετρίδης παρ’ όλο που πολύ παλιός στα κοινά του δήμου, αφού υπήρξε και υποψήφιος δήμαρχος στον πρώην δήμο Ευόσμου. Είναι άλλο «τα έργα δεν τελειώνουν από μέρα σε μέρα» και άλλο δεν τελειώνουν επί 25 χρόνια, γιατί τόσο κρατάει η ιστορία του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής. Και αν ο κύριος Πετρίδης μας απαντήσει πως η διοίκηση Μανδαλιανού είναι νέα, θα του απαριθμήσουμε τους συνεργάτες του στην παράταξη Μανδαλιανού οι οποίοι διοίκησαν όλα αυτά τα χρόνια και έχουν ευθύνες γιατί το στάδιο κοντεύει να ανακηρυχτεί σε μνημείο αναισθησίας.

Αλλά το πώς αντιλαμβάνονται το χρόνο στη διοίκηση Μανδαλιανού το έχουμε ζήσει σε όλα τα έργα που έπρεπε να κάνουν, ακόμα και στα πιο μικρά. Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού είναι βγαλμένα από την ταινία του Αγγελόπουλου «Μια αιωνιότητα και μια μέρα». Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού θα μπορούσαν να περπατάνε ασταμάτητα σε μια παραλία ή να πλέουν ασταμάτητα πάνω σε ποταμόπλοιο στο Δούναβη, όπως στις ταινίες του Αγγελόπουλου, με τη διαφορά πως στις ταινίες του Αγγελόπουλου όλα αυτά είχαν νόημα. Στη διοίκηση Μανδαλιανού η αέναη κίνηση των στελεχών της δεν έχει κανένα νόημα. Τα στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού θα μπορούσαν να αλλάξουν ολόκληρες δεκαετίες χορεύοντας ταγκό την Πρωτοχρονιά, όπως και πάλι σε ταινία του Αγγελόπουλου κι έτσι να περνούσε η ριμάδα η ζωή.

Όμως η ζωή μας δεν είναι ταινία για να αφήσουμε κάποιον να τη σκηνοθετήσει και πολύ περισσότερο τη διοίκηση Μανδαλιανού. Δεν είναι δυνατόν ένα χρόνο μετά από τους πανηγυρισμούς για τη χρηματοδότηση των 150.000 ευρώ προκειμένου να επικαιροποιηθεί η μελέτη του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού, στέλεχος της διοίκησης Μανδαλιανού να μας ενημερώνει πολύ cool πως η μελέτη ούτε που έχει δημοπρατηθεί και ίσως δημοπρατηθεί στα τέλη Απριλίου για να ολοκληρωθεί ίσως στο τέλος του χρόνου και μετά να ψάξουμε χρηματοδότηση από τον Τρεχαγυρευόπουλο!

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν μας κάνει πλάκα. Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού, που προετοιμάζει τους γονείς του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου για να δεχτούν πως ούτε και φέτος τα παιδιά τους θα μπούνε στο νέο κτήριο, που δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα ΚΕΠ κι ένα υπόγειο πάρκινγκ, αυτή η ίδια διοίκηση μας λέει πως η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου ίσως τελειώσει στο τέλος του χρόνου, μετά, δηλαδή, τη λήξη της θητείας της.

Έλεος. Ας διοργανώσει η διοίκηση Μανδαλιανού εορταστικές εκδηλώσεις για τη δημοπράτηση της μελέτης και ας βιαστεί γιατί η περίοδος που διανύουμε είναι η πιο ταιριαστή στα έργα και στις ημέρες της.

Σ.

Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν για το Ειδικό Σχολείο…
Ο κύριος Πετρίδης είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει πετύχει η διοίκηση Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ