Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν για το Ειδικό Σχολείο...

Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν για το Ειδικό Σχολείο…

Τα παρακάτω δήλωσε στην ενημερωτική ιστοσελίδα politic.gr ο ειδικός συνεργάτης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου Παναγιώτης Πετρίδης:

«Πρέπει να χτιστούν καινούρια κτίρια. Σε όλο το δήμο υπάρχουν κτίρια τα οποία χρήζουν διόρθωσης. Το τμήμα Παιδείας του δήμου έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνουν αλλαγές σε ορισμένα κτίρια. Τώρα τρέχει πάλι ένα τέτοιο πρόγραμμα. Πολλά σχολικά κτίρια είναι ακατάλληλα για τα παιδιά.

Ήδη θα παραδοθεί το 24ο δημοτικό σχολείο και θα δημοπρατηθεί σε 1-2 μήνες το 25ο. Παλεύουμε για το Ειδικό Σχολείο και έχουν αρχίσει οι διαδικασίες για να δημιουργήσουμε Πειραματικό».

Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν, μερικούς μήνες πριν τις εκλογές, για το Ειδικό Σχολείο, παλεύουν για να δημιουργήσουν Πειραματικό Σχολείο, παλεύουν να λειτουργήσουν το 24ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, παλεύουν να ξεκινήσει η ανέγερση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, παλεύουν να χτιστούν καινούρια σχολικά κτήρια.

Όμως οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού δεν έκαναν ούτε μία μελέτη για την ανέγερση σχολείου σε μία ολόκληρη θητεία. Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού κάθονται και κοιτάνε το νέο κτήριο του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου να στέκει έτοιμο, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να λειτουργήσει. Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού τελικά δεν παλεύουν για όλα αυτά που είπε ο κύριος Πετρίδης σχετικά με τη σχολική στέγη. Οι παλαιστές της διοίκησης Μανδαλιανού παλεύουν να πείσουν τον κόσμο να τους ξαναψηφίσει. Το μόνο που έκανε η διοίκηση Μανδαλιανού για τη σχολική στέγη ήταν τα μερεμετίσματα των κτηρίων, που η αλήθεια είναι πως κι εκείνα έγιναν με πρόγραμμα που τους άφησε η προηγούμενη διοίκηση.

Κιμ. Ο.

Χαρμόσυνα νέα για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου!
Κοροϊδία με το κιλό για το 24ο Δημοτικό από τη διοίκηση Μανδαλιανού
Ο κύριος Πετρίδης είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει πετύχει η διοίκηση Μανδαλιανού…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ