Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Τη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν πιέζεται από ανθρώπους που βαστούν πανό

Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, σχετικά με το ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τις αποφάσεις του επειδή αντιδράει ο κόσμος και σχετικά με το ότι ο κόσμος που αντιδράει μπορεί να είναι υποκινούμενος. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Μανδαλιανός:

«Αν πρέπει να γυρνάω τις αποφάσεις μου σύμφωνα με αυτά τα οποία αντιδρά ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να έρχεται και να αντιδρά για το κάθε τι. Και να έρχεται και υποκινούμενος από κάποιους για το κάθε τι. Δεν έχω σκοπό να το κάνω».

Ακόμα πιο χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο δήμαρχος σχετικά με το ότι δεν πιέζεται από ανθρώπους που θα πάνε με πανό στο δημαρχείο και από όσους δυστυχώς βάζουν και τα παιδιά τους να κρατούν πανό. Αυτό το τελευταίο για τα παιδιά που κρατούν πανό αφορούσε τους μαθητές του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου που στη συγκεκριμένη συνεδρίαση κρατούσαν πανό. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος δήμαρχος:

«Και δεν πιέζομαι από ανθρώπους που θα έρθουν με τα πανό. Και δυστυχώς βάλαν και τα παιδιά να έρχονται με το πανό».

Το ότι δεν πιέζεται ο κύριος Μανδαλιανός από ανθρώπους που κρατούν πανό και ζητούν το δίκιο τους το έχουν όλοι καταλάβει, όπως όμως έχουν επίσης όλοι καταλάβει πως κάτω από την πίεση των αντιδράσεων και των πανό αναγκάζεται να υποχωρήσει στις δίκαιες διεκδικήσεις, όπως έγινε στην περίπτωση των σχολικών καθαριστριών. Εάν οι τελευταίες δεν παρέμβαιναν δυναμικά και με πανό, η διοίκηση Μανδαλιανού θα τις είχε προσλάβει με 5ωρη απασχόληση και όχι με πλήρες ωράριο.

Ο κύριος Μανδαλιανός φαίνεται πως αποστρέφεται τις δημόσιες αντιδράσεις και τα πανό γιατί με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει η κοινωνία του δήμου τα «κατορθώματα» της διοίκησής του. Η ρετσινιά του υποκινούμενου που έριξε ο κύριος δήμαρχος σε όσους αντιδρούν, δείχνει το πόσο πολιτικοποιημένος είναι, το πόσο μάστορας στην προπαγάνδα και ακόμα περισσότερο σ’ εκείνην την προπαγάνδα που στιγματίζει όσους δεν είναι μαζί του. Ε όχι και δεν είναι πολιτικός ο κύριος Μανδαλιανός.

Κιμ. Ο.

Ο δήμαρχος ζήτησε να τον ενημερώνουν όσοι πρόκειται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας!
Κανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος
Ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός λαμβάνοντας μισθό ως πολιτικός!
Είναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ