Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός

Υπάρχει δεύτερος δήμαρχος στην Ελλάδα που να δηλώνει πως δεν είναι πολιτικός;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, Κλεάνθης Μανδαλιανός, δηλώνει παντού και σε όλους τους τόνους πως δεν είναι πολιτικός!

Άραγε υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα άλλος δήμαρχος που να δηλώνει πως δεν είναι πολιτικός;

Ο κύριος Μανδαλιανός με αυτή του την κουβέντα απαξιώνει την πολιτική αφού αναφέρεται στους πολιτικούς σαν να είναι κάτι πολύ κακό για τους πολίτες.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου με αυτή του την κουβέντα νομίζει πως χαϊδεύει αυτιά γιατί ο κόσμος τα τελευταία χρόνια δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για τους πολιτικούς.

Όμως αυτήν την κουβέντα του κυρίου Μανδαλιανού την ακούει και την ξανακούει και η κεντρική εξουσία και, αφού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι πολιτικός, δεν του δίνει τίποτα ή του δίνει ψίχουλα.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι ένα σημείο ο κύριος Μανδαλιανός έχει δίκιο πως δεν είναι πολιτικός. Ποιος δήμαρχος σ’ ολόκληρη την Ελλάδα πηγαινοέρχεται στην Αθήνα χωρίς να κερδίσει τίποτα από την κεντρική εξουσία κι όταν του δώσουν πέντε ψίχουλα πανηγυρίζει; Μόνο ο κύριος Μανδαλιανός.

Θυμηθείτε την περίπτωση της χρηματοδότησης της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Ο κύριος δήμαρχος πανηγύριζε όπως θα πανηγύριζε άλλος δήμαρχος εάν εξασφάλιζε χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση και του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού. Γιατί η κεντρική εξουσία όμως να του δώσει χρηματοδότηση για τέτοια έργα όταν τον βλέπει να πανηγυρίζει και να δίνει πανηγυρικές συνεντεύξεις για το τίποτα;

Ο κύριος Μανδαλιανός ούτε είναι πολιτικός ούτε δεν είναι πολιτικός. Ο κύριος Μανδαλιανός είναι και δεν είναι πολιτικός, ό,τι χειρότερο, δηλαδή, μπορούσε να συμβεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και στους δημότες τους. Είναι πολιτικός όταν πρόκειται να ρίξει στους δημότες τη ρετσινιά των υποκινούμενων επειδή αντιδρούν στις αποφάσεις του και δεν είναι πολιτικός όταν είναι να διεκδικήσει από την κεντρική εξουσία προς όφελος του δήμου και των δημοτών.

Κ. Τσ.

Είναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;
Τη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός λαμβάνοντας μισθό ως πολιτικός!
Κανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ