Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ δήμαρχος ζήτησε να τον ενημερώνουν όσοι πρόκειται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας!

Ο δήμαρχος ζήτησε να τον ενημερώνουν όσοι πρόκειται να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας!

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου εισάγει νέα ήθη και νέες πρακτικές στην πολιτική! Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, αντιδρώντας στην παρουσία γονέων και μαθητών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, ζήτησε να ενημερώνεται από όσους πολίτες θέλουν να κάνουν κάποια παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο!

Κίνηση εντυπωσιασμού χαρακτήρισε ο κύριος δήμαρχος την παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο των γονέων και των μαθητών του 24ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου (Στη 1 ώρα 37 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=5190s). Κίνηση εντυπωσιασμού η παρουσία γονιών που έβλεπαν για πολλά χρόνια τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα στους ακατάλληλους χώρους του ΔΑΚ Ευόσμου και που τώρα, με την ολοκλήρωση του σχολικού κτηρίου, βλέπουν τη διοίκηση Μανδαλιανού να προσπαθεί να στοιβάξει σ’ αυτό δύο Δημοτικά Σχολεία. Κίνηση εντυπωσιασμού για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό η αγωνία των γονέων.

Μήνες ολόκληρους ο κύριος Μανδαλιανός δεν απαντάει στα εξώδικα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου και αντιδράει γιατί οι γονείς πήγαν στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς πρώτα να τον ενημερώσουν εγγράφως! Ο κύριος δήμαρχος ζήτησε χαρτί, από όσους πρόκειται από εδώ και πέρα να κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, με το οποίο να ζητούν από τον πρόεδρο συγκεκριμένη εισήγηση, προκειμένου να γίνεται σωστά η διαδικασία!

Τι άλλο θα ακούσουμε από τον κύριο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου; Υποβολή αίτησης για παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Συμβούλιο; Τι νομίζει ο κύριος δήμαρχος ότι είναι τα προβλήματα του κόσμου; Χειρουργεία ή ιατρικές εξετάσεις για να γίνονται προγραμματισμένα; Μα ακόμα και τα χειρουργεία, όταν δεν είναι ψυχρά, γίνονται ατάκα και επιτόπου. Δεν γίνεται να προγραμματιστούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ιατρικές εξετάσεις. Δεν γίνεται να πάει κάποιος τραυματισμένος από τροχαίο στα επείγοντα και να προγραμματίσει τις εξετάσεις και το χειρουργείο του για μετά έξι μήνες.

Και πολύ περίμεναν οι γονείς του 24ου και του 19ου Δημοτικού Σχολείου για να πάρουν πειστικές απαντήσεις από τη διοίκηση Μανδαλιανού, πράγμα που φυσικά δεν συνέβη ποτέ κι έτσι η «Νέα Πνοή», ελλείψει επιχειρημάτων, εργαλειοποίησε το Ειδικό Σχολείο του Κορδελιού και τους μαθητές του. Δεν είναι επιχείρημα για την κατάργηση ενός σχολικού κτηρίου, εν έτει 2022, το γεγονός ότι τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου κάνουν μάθημα σε απαράδεκτο χώρο. Βέβαια η διοίκηση Μανδαλιανού αντιμετωπίζει τα προβλήματα της σχολικής στέγης με συνταγές προηγούμενων δεκαετιών, γιατί η ίδια είναι βγαλμένη από τη ναφθαλίνη και η Νέα Πνοή της μόνο νέα δεν είναι.

Κιμ. Ο.

Τα ψέματα που ειπώθηκαν για το 24ο Δημοτικό Σχολείο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ