Ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός λαμβάνοντας μισθό ως πολιτικός!

0
163
TEST

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 27ης Ιουλίου 2022, υπήρξαν επισημάνσεις από πλευράς της αντιπολίτευσης ότι όταν οι κάτοικοι του δήμου αντιδρούν σε χειρισμούς της διοίκησης, είτε πρόκειται για εργαζομένους του δήμου είτε πρόκειται για την εκπαιδευτική κοινότητα, όπως στην περίπτωση του 24ου και του 19ου Δημοτικών Σχολείων Ευόσμου, ο δήμαρχος και η διοίκησή του θα πρέπει να καταλαβαίνουν πως κάτι δεν κάνουν καλά και θα πρέπει να προσπαθούν να διορθωθούν και όχι να φέρονται αρνητικά στον κόσμο, θα πρέπει να είναι μαζί με τον κόσμο και όχι απέναντι από τον κόσμο.

Σ’ αυτές τις επισημάνσεις της αντιπολίτευσης ο κύριος δήμαρχος απάντησε τα εξής:

«Για να κάνω πολιτική, πρέπει να είμαι πολιτικός. Δεν είμαι πολιτικός. Το έχω πει αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε εδώ. Βρέθηκα σε αυτή τη θέση και θα πολεμήσω για το δήμο. Αν πρέπει να γυρνάω τις αποφάσεις μου σύμφωνα με αυτά τα οποία αντιδρά ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να έρχεται και να αντιδρά για το κάθε τι. Και να έρχεται και υποκινούμενος από κάποιους για το κάθε τι. Δεν έχω σκοπό να το κάνω. Είμαι διατεθειμένος προσωπικά, δεν θέλω να πάρω στο λαιμό τους συνεργάτες μου, να πάρω το όποιο κόστος για τις αποφάσεις. Και δεν πιέζομαι από ανθρώπους που θα έρθουν με τα πανό. Και δυστυχώς βάλαν και τα παιδιά να έρχονται με το πανό» (Στη 1 ώρα 50 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα του παρακάτω video: https://www.youtube.com/watch?v=1p_7CqJ8DZM&t=6606s).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κύριος δήμαρχος βροντοφωνάζει πως δεν είναι πολιτικός. Ο δήμαρχος του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας λέει πως δεν είναι πολιτικός. Ο κύριος Μανδαλιανός λαμβάνει μισθό ως πολιτικός, γιατί σίγουρα το μισθό του δημάρχου δεν τον λαμβάνει ως ιατρός, αλλά συνεχίζει να λέει πως δεν είναι πολιτικός. Ακόμα και αν είχε παραιτηθεί από το μισθό του δημάρχου, δεν θα μπορούσε να λέει πως δεν είναι πολιτικός, αφού η θέση του δημάρχου είναι μια πολιτικότατη θέση. Όμως δεν ξέρουμε ούτε καν από το μισθό του δημάρχου να έχει παραιτηθεί και ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν είναι πολιτικός.

Κιμ. Ο.

Κανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος
Τη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Είναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ