Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπιλεκτική μνήμη της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τον ΟΕΥ

Επιλεκτική μνήμη της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τον ΟΕΥ

Πρέπει επιτέλους να ξεσκεπαστεί η αντιπολίτευση και οι μισές αλήθειες της γιατί είναι μισή αλήθεια πως ο ΟΕΥ καθυστερεί

Η αντιπολίτευση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει πολύ επιλεκτική μνήμη για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου κι έτσι σε κάθε σχεδόν συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρχίζει το πυρ ομαδόν κατά της διοίκησης Μανδαλιανού επειδή είχε δεσμευτεί να τον εισαγάγει προς ψήφιση πριν ενάμιση χρόνο και ακόμη δεν το έχει κάνει.

Η μνήμη της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι πολύ επιλεκτική, αφού, όταν αναφέρεται στον ΟΕΥ, ξεχνάει πως ένα κομμάτι του εισήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίστηκε. Η αντιπολίτευση ποτέ δεν αναφέρεται σ’ αυτό το κομμάτι.

Η διοίκηση του δήμου, που θα μπορούσε, όταν η αντιπολίτευση ασκεί δριμεία κριτική για την καθυστέρηση του ΟΕΥ, να της χτυπήσει στα μούτρα αυτό το κομμάτι, με σεμνότητα και ταπεινότητα ούτε αυτό κάνει ούτε αντιδρά στην άδικη κριτική που δέχεται.

Δεν είναι δυνατόν να μειώνεται έτσι το έργο της διοίκησης του δήμου και μάλιστα για ένα συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι δυνατόν η αντιπολίτευση του δήμου να θυμάται πως εδώ και ενάμιση χρόνο η διοίκηση δεν έχει εισαγάγει τον ΟΕΥ, αλλά να κάνει πως δεν θυμάται ότι ένα κομμάτι του ψηφίστηκε ταχύτατα.

Είναι καιρός η διοίκηση Μανδαλιανού να αντιδράσει και να ξεφύγει από τη σεμνότητα και ταπεινότητα γιατί με αυτόν τον τρόπο δουλειά δεν γίνεται απέναντι σε τέτοια αντιπολίτευση. Δεν γίνεται στον απολογισμό του έργου που έκανε η διοίκηση, έστω και μεταξύ των στελεχών της, να μην υπήρχε αναφορά στον ΟΕΥ. Πρέπει επιτέλους να ξεσκεπαστεί η αντιπολίτευση και οι μισές αλήθειες της γιατί είναι μισή αλήθεια πως ο ΟΕΥ καθυστερεί, αφού ένα τμήμα του έχει ψηφιστεί εδώ και ενάμιση χρόνο.

Κώστας Καρακώστας

Η ανακριβής κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού για τον ΟΕΥ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ