Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος

Κανένας δεν ανάγκασε τον κύριο Μανδαλιανό να γίνει δήμαρχος

Μεταξύ άλλων που είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Ιουλίου 2022, είπε αναφερόμενος στη θέση του δημάρχου το εξής:

«Βρέθηκα σε αυτή τη θέση και θα πολεμήσω για το δήμο».

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Ο κύριος Μανδαλιανός διεκδίκησε αυτή τη θέση με πάθος και την κέρδισε. Κανένας δεν του την έδωσε με το έτσι θέλω, κανένας δεν τον τοποθέτησε χωρίς τη θέλησή του σ’ αυτήν τη θέση.

Οι δημότες ψήφισαν τον κύριο Μανδαλιανό γιατί ζήτησε την ψήφο τους. Δεν βρέθηκε λοιπόν σ’ αυτήν τη θέση. Εκλέχτηκε σ’ αυτήν τη θέση γιατί οι δημότες τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αυτά προκειμένου να μην μπερδεύεται ο κύριος Μανδαλιανός και από τη μια μας λέει ότι δεν είναι πολιτικός και από την άλλη ότι βρέθηκε στη θέση του δημάρχου. Και πολιτικός είναι και στη θέση του δημάρχου εκλέχτηκε. Ούτε βρέθηκε, ούτε φύτρωσε εκεί.

Βέβαια ο κύριος Μανδαλιανός, ο οποίος είναι ένα πολύ ευφυής άνθρωπος, επιλέγει τέτοιες ουδέτερες φράσεις επί σκοπού. Ο κύριος Μανδαλιανός μέσα από αυτή τη φρασεολογία θα προσπαθήσει, στο δρόμο προς τις εκλογές, να δικαιολογήσει το αρνητικό πέρασμα της διοίκησής του από το δήμο.

Κιμ. Ο.

Ο κύριος Μανδαλιανός δηλώνει ότι δεν είναι πολιτικός λαμβάνοντας μισθό ως πολιτικός!
Τη ρετσινιά του υποκινούμενου σε όσους αντιδρούν έριξε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου
Είναι χαχόλοι οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;
Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δυστυχώς, είναι και δεν είναι πολιτικός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ