Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝα απαντήσει ο κύριος δήμαρχος τι ισχύει στην υπόθεση των σχολικών καθαριστριών

Να απαντήσει ο κύριος δήμαρχος τι ισχύει στην υπόθεση των σχολικών καθαριστριών

Ο πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, προσπάθησε μέσω της Οικονομικής Επιτροπής να ανατρέψει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την πρόσληψη των σχολικών καθαριστριών με συμβάσεις πλήρους απασχόλησης.

Η δράση του προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής δεν ήταν πρωτοφανής. Τα ίδια είχε κάνει και με το ΘΕΠΑΝ όταν κατηγόρησε ως όχλο ο οποίος ήθελε να το καταλάβει με δίκρανα όσους ζητούσαν να το διεκδικήσει ο δήμος δικαστικά. Το ίδιο είχε κάνει επίσης όταν μεγάλη Πέμπτη κάλεσε σε έκτακτη συνεδρίαση την Οικονομική Επιτροπή προκειμένου να πάρει χορηγία από την Elpedison κόντρα στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κύριος Σωτηράκης, όταν ο δήμαρχος αρνούνταν να δώσει εντέλλεσθαι για τις οικοδομικές άδειες όπως είχε δεσμευτεί παίρνοντας και την ομόφωνη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου, έλεγε διάφορες ιστορίες για αγρίους περί του ότι ο δήμαρχος δεν είπε αυτά που είχε πει, αλλά είχε πει ότι θα δίνει εντέλλεσθαι κατά περίπτωση για κάθε οικοδομική άδεια, λες και δεν υπήρχε το video για να δούμε τι ακριβώς είχε πει ο δήμαρχος.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις είχε αναλάβει την ευθύνη ο δήμαρχος με δηλώσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο και άρα γνώριζε οπότε τα προηγούμενα πολιτικά πραξικοπήματα ήταν δικό του κατόρθωμα και απλά ο κύριος Σωτηράκης ανέλαβε να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα ως παλιά καραβάνα.

Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τι ισχύει στην υπόθεση των σχολικών καθαριστριών:

  • Ο κύριος Σωτηράκης έδρασε πάλι κατ’ εντολή του;
  • Ο κύριος Σωτηράκης έδρασε εν αγνοία του αυτή τη φορά;
  • Ο κύριος Σωτηράκης έδρασε σε αγαστή συνεργασία μαζί του;

Καθώς πληθαίνουν οι καταπατήσεις ομόφωνων αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από τη διοίκηση Μανδαλιανού ενώ πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και καθώς αυτός ο τρόπος λειτουργίας της διοίκησης δεν είναι φυσιολογικός, καλά είναι ο δήμαρχος να απαντήσει στους δημότες τι ακριβώς συμβαίνει.

Γιατί αν ο κύριος Σωτηράκης έδρασε στην περίπτωση των σχολικών καθαριστριών εν αγνοία του δημάρχου, τότε πηγαίνουμε στην εκδοχή της προσπάθειας υπονόμευσης του δημάρχου και της διοίκησης!

Βασίλης Κιμ.

Σε κίνδυνο η καθαριότητα των σχολείων με απόφαση της Διοίκησης του Δήμου
Ομήρους και σύγχρονες σκλάβες θέλει τις σχολικές καθαρίστριες η διοίκηση Μανδαλιανού
Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν είναι διατεθειμένη να προσλάβει σχολικές καθαρίστριες πλήρους ωραρίου
Στελέχη της διοίκησης υπονομεύουν το δήμαρχο;
Πλήρες ωράριο για τις σχολικές καθαρίστριες στο δήμο Παύλου Μελά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ