Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπροκάλυπτη μεροληπτική στάση σε βάρος της Μαρίας Πασχαλίδου

Απροκάλυπτη μεροληπτική στάση σε βάρος της Μαρίας Πασχαλίδου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 2ας Μαρτίου 2022, γίναμε μάρτυρες της απαράδεκτης αντιμετώπισης της Μαρίας Πασχαλίδου και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και από το δήμαρχο. Όμως η συμπεριφορά του προέδρου ήταν επίσης μεροληπτική κατά ανεπίτρεπτο τρόπο.

Αφού σταμάτησαν πρόεδρος και δήμαρχος να μιλούν πάνω στη φωνή της Μαρίας Πασχαλίδου, ο κύριος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, είπε τα εξής: «Η κυρία Πασχαλίδου παρακαλείται εντός ενός λεπτού να τελειώσει. Το λόγο τον έλαβε η κυρία Πασχαλίδου 20:26. Αν πούμε πως διακόπηκε προ διλέπτου, είναι 20:30. Γραμμένα είναι».

Κατά το ξεκίνημα των παρεμβάσεων του προέδρου και του δημάρχου στην ομιλία της Μαρίας Πασχαλίδου, το χρονόμετρο στο βίντεο της συνεδρίασης, που υπάρχει αναρτημένο στη σελίδα του δήμου στο youtube, γράφει 1 ώρα 7 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα. Όταν ο κύριος πρόεδρος λέει τα παραπάνω περί των δύο λεπτών που η κυρία Πασχαλίδου εμποδιζόταν να μιλήσει, το χρονόμετρο γράφει 1 ώρα και 12 λεπτά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τεντώνει και συρρικνώνει το χρόνο κατά το δοκούν και κατά πως βολεύει τον ίδιο και την παράταξή του, γιατί θεωρεί τον εαυτό του πρόεδρο της παράταξής του και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου. Το έχει ξανακάνει. Αυτήν τη φορά είδε τα τέσσερα λεπτά ως δύο και δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάθε φορά που κάνει κάτι παρόμοιο επικαλείται αναληθώς κάποιο τεφτέρι που έχει μπροστά του και τα έχει γραμμένα. Με τον τρόπο μάλιστα που κοιτάζει το τεφτέρι, είσαι σίγουρος πως δεν μπορεί να λέει ανακρίβειες αφού ο άνθρωπος πολύ επιμελώς γράφει τους χρόνους. Μάλιστα ο κύριος πρόεδρος κάνει κάτι τέτοιο, ενώ είναι πολύ εύκολο να δούμε αν λέει αλήθεια προστρέχοντας στο youtube.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έχει ξεφύγει εντελώς. Εκτός του ότι πιστεύει πως ο δήμος είναι τσιφλίκι της, επιπλέον πιστεύει ότι έχει βρει τον τρόπο να παραμορφώσει το χωροχρόνο.

Κ. Τσ.

Έκλεισε το μικρόφωνο στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη λόγω χρόνου
Το χρονόμετρο του κυρίου Ρούμελη θέλει οπωσδήποτε αλλαγή
Το πρόβλημα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με το χρόνο συνεχίζεται
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ