Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο χρονόμετρο του κυρίου Ρούμελη θέλει οπωσδήποτε αλλαγή

Το χρονόμετρο του κυρίου Ρούμελη θέλει οπωσδήποτε αλλαγή

Το χρονόμετρο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου θέλει οπωσδήποτε αλλαγή, αφού κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αμφισβήτησε την αναφορά της «Αγκίδας» ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7ης Ιουλίου 2021 άρχισε να διακόπτει τον κύριο Γιαννακόπουλο μαζί με τον κύριο Σωτηράκη, πριν τελειώσει ο χρόνος της τοποθέτησης του κυρίου Γιαννακόπουλου που είναι 5 λεπτά. Ο κύριος Ρούμελης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, στην αναφορά του κυρίου Γιαννακόπουλου ότι σύμφωνα με τοπικό Μέσο Ενημέρωσης (προφανώς εννοούσε την «Αγκίδα») τον διέκοψε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση πριν τελειώσει ο χρόνος του, απάντησε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, ότι μετράει το χρόνο και ότι κάνει λάθος το Μέσο Ενημέρωσης με το οποίο δεν θα ασχοληθεί.

Επειδή λοιπόν είναι σωστό το χρονόμετρο του κυρίου Ρούμελη και λάθος της «Αγκίδας» παραθέτουμε παρακάτω τους χρόνους της 20ης συνεδρίασης από το κανάλι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο youtube:

1:24:17 Δίνεται ο λόγος στον Γιάννη Γιαννακόπουλο

Στο 1:24:50 ο πρόεδρος του λέει να επαναλάβει από την αρχή επειδή έγινε μια μικροδιακοπή (επειδή ο συνεδρίαση είναι διαδικτυακή).

Στο 1:28:30 αρχίζει ο αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Σωτηράκης να διακόπτει τον κύριο Γιαννακόπουλο και να μην τον αφήνει να μιλήσει.

Στο 1:29:00 διακόπτει τον κύριο Γιαννακόπουλο ο κύριος Ρούμελης για να του πει ότι τελείωσε ο χρόνος του ένα ολόκληρο λεπτό πριν τελειώσει ο χρόνος του και ενώ ο κύριος Σωτηράκης τον διέκοψε στα 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα από την ώρα που άρχισε την ομιλία του.

Λάθος λοιπόν δεν έκανε η «Αγκίδα». Λάθος έκανε ο κύριος Ρούμελης και διέκοψε τον κύριο Γιαννακόπουλο ένα ολόκληρο λεπτό πριν τελειώσουν τα 5 λεπτά που είχε, αφού πρώτα άφησε τον κύριο Σωτηράκη να διακόπτει τον κύριο Γιαννακόπουλο επί μισό λεπτό. Η «Αγκίδα» λοιπόν δεν μέτρησε λάθος το χρόνο της τοποθέτησης του κυρίου Γιαννακόπουλου, όπως επίσης η «Αγκίδα» δεν μέτρησε λάθος τις ψήφους που χρειάζονται για να εγκριθεί μια κανονιστική απόφαση!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ