Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ18ος Μαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος» “Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία”

18ος Μαραθώνιος Δρόμος «Μέγας Αλέξανδρος» “Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία”

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου συμμετέχει και φέτος με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και τιμή στην «Αλεξάνδρειο Ειρηνοδρομία», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Δυναμικό «παρών» στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Μακεδονίας, στον 18ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμου «Μέγας Αλέξανδρος», θα δώσουν για ακόμη μια χρονιά μεταφέροντας το μήνυμα της «Ειρήνης», οι αθλητές του Δήμου μας που μας έκαναν περήφανους με τις αθλητικές τους νίκες κατά το 2023, συνοδευόμενοι από τους αθλητές των Δημοτικών Ακαδημιών, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Ποδοσφαίρου και Αντισφαίρισης.

Οι νικητές- αθλητές του Δήμου μας, θα ηγηθούν της Ειρηνοδρομίας, η οποία το προσεχές Σάββατο 20.4.2024 στις 15.45 θα ξεκινήσει με αφετηρία την συμβολή των οδών Νέας Μοναστηρίου με Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Η διαδρομή της Ειρηνοδρομίας θα συνεχιστεί διασχίζοντας τις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως –Αντώνη Κατσαντώνη – Φιλίππου Φλώρου – Μεγάλου Αλεξάνδρου – Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, για να καταλήξει στην Πλατεία Ευόσμου στο Δημαρχείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής, από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη υπό τους ήχους της φιλαρμονικής του Δήμου.

Η πανηγυρική διαδρομή της Ειρηνοδρομίας θα πλαισιωθεί με επίδειξη των «Αρχαίων Παιχνιδιών» από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του τμήματος Αθλητικής Ανάπτυξης (15:15-16:00) και με παραδοσιακούς χορούς από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου (16:30-16:45).

Την επιμέλεια διοργάνωσης της Ειρηνοδρομίας έχουν οι Αντιδημαρχίες Αθλητισμού και Πολιτισμού, με την συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου και του Συλλόγου Ταχυδρομικών Περιστεριών Ευόσμου 05.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ