Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤροχαίο ατύχημα στην περιπατητική της οδού Τρίτση που θα μπορούσε να είναι...

Τροχαίο ατύχημα στην περιπατητική της οδού Τρίτση που θα μπορούσε να είναι σοβαρό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Νυμφαίου και Τρίτση στον Εύοσμο, που θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό.

Όχημα που ανέβαινε την οδό Νυμφαίου συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στην οδό Αντώνη Τρίτση.

Φαίνεται πως κάποιο από τα δύο οχήματα εξετράπη της πορείας του, λόγω ταχύτητας κατά πάσα πιθανότητα.

Το ένα από τα δύο οχήματα, μετά τη σύγκρουση, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο της οδού Τρίτση, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

Ευτυχώς εκείνην την ώρα δεν υπήρχαν περιπατητές, εξαιτίας του ότι είναι μεσημέρι και έχει ζέστη. Εάν αυτό γινόταν σε άλλη ώρα, στο σημείο θα υπήρχε πολύς κόσμος.

Δυστυχώς στη συγκεκριμένη οδό, παρ’ όλο που αθλούνται πολλοί συνδημότες μας, υπάρχουν οδηγοί οι οποίοι οδηγούν απαράδεκτα και με μεγάλη ταχύτητα, βάζοντας σε κίνδυνο τους περιπατητές.

Στο συγκεκριμένο ατύχημα ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σταμάτησε απάνω σε κολόνα φωτισμού γκρεμίζοντάς την. Η κολόνα αυτή όμως είναι δημόσια περιουσία και ο δήμος πρέπει να κινηθεί εναντίον του ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα. Επίσης στη θέση της κολόνας θα μπορούσε να είναι άνθρωπος και αυτό θα ήταν τραγικό.

Στην οδό Τρίτση, που παράλληλα σ’ αυτήν αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες άνθρωποι, οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται πολύ προσεχτικά και με πολύ χαμηλή ταχύτητα. Η παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας στην οδό Τρίτση είναι έγκλημα και στο σημείο που έγινε το τροχαίο ατύχημα δεν υπάρχει απολύτως καμία δικαιολογία.

Ευχαριστούμε πολύ τον Παναγιώτη Καμπαρούδη, αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Εθελοντισμού για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ