Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυμβόλαιο ο λόγος του κυρίου Αλεξανδρίδη για τα ΕΛΠΕ

Συμβόλαιο ο λόγος του κυρίου Αλεξανδρίδη για τα ΕΛΠΕ

Του Θανάση Κοκονά

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24ης Απριλίου 2024, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, μας έλεγε ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ χωρίς να συνοδεύεται από την αντιπολίτευση.

Σήμερα, Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024, καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν δέχτηκε να συνοδεύσει τον κύριο Αλεξανδρίδη στην επίσκεψή του στα ΕΛΠΕ και να γίνει συνένοχη στην προσπάθειά του να τα δώσει συγχωροχάρτι για τη δυσοσμία.

Όμως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου πήγε στα ΕΛΠΕ, προκειμένου να ελέγξει μόνος του τα έργα περιορισμού της δυσοσμίας. Ο κύριος Αλεξανδρίδης όχι μόνο πήγε χωρίς την αντιπολίτευση, αλλά πήγε και χωρίς επιστήμονες που να γνωρίζουν το αντικείμενο.

Πλέον είναι ξεκάθαρο γιατί ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου επέλεξε να μην μεταδίδεται από το κανάλι του δήμου στο youtube η συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τα ΕΛΠΕ στις 24 Απριλίου 2024.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης είχε σκοπό να επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ πάση θυσία, έστω και μόνος του, παρά τα όσα αντίθετα δήλωνε. Δυστυχώς ο κύριος Αλεξανδρίδης θα πήγαινε στα ΕΛΠΕ ο κόσμος να χαλούσε, γιατί ακριβώς αυτό ήθελε να κάνει. Δυστυχώς ο ίδιος ο δήμαρχος θέτει με τις πράξεις του σε αμφισβήτηση τη βαρύτητα και την αξία των λόγων του.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης δεν έχει καμία πρόθεση να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας. Ο κύριος Αλεξανδρίδης θέλει να εξομαλύνει τις σχέσεις με τα ΕΛΠΕ και να παίρνει τα ψίχουλα των χορηγιών των ΕΛΠΕ, ενώ οι κάτοικοι του δήμου θα πνίγονται στη δυσοσμία. Αυτό κατέστησε σαφές σήμερα ο κύριος Αλεξανδρίδης.

Όσον αφορά τις εξυπνάδες του ότι όσοι δεν πήγαμε μαζί του στα ΕΛΠΕ κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση παίζοντας με την υγεία των συμπολιτών μας, θα του απαντήσω πολύ απλά ότι πρέπει να συμμαζευτεί γιατί όλα έχουν όρια. Ε όχι και πήγε ο κύριος Αλεξανδρίδης στις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ για χάριν της δημόσιας υγείας! Ήμαρτον κύριε Αλεξανδρίδη.

Τα όσα συνέβησαν σήμερα καταδεικνύουν τι τον ήθελε ο κύριος δήμαρχος το στρατό των δημοσιογράφων που προσέλαβε. Με τη σημερινή συμπεριφορά του καθίσταται σαφές ότι θα χρειαστεί να καλύψει με δημοσιογράφους και τις υπόλοιπες θέσεις των ειδικών συνεργατών για να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο Θανάσης Κοκονάς είναι επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ