Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Στα δικαστήρια με τα ΕΛΠΕ δεν πήγε ο κύριος Αλεξανδρίδης αλλά πήγε...

«Στα δικαστήρια με τα ΕΛΠΕ δεν πήγε ο κύριος Αλεξανδρίδης αλλά πήγε στα ΕΛΠΕ»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Βασίλης Τσακαλίδης, πρώην αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Κορδελιού Ευόσμου:

«Δύο δικαστήρια με τα ΕΛΠΕ για τη δυσοσμία είχε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου την προηγούμενη εβδομάδα.

Και τα δύο δικαστήρια αναβλήθηκαν με υπαιτιότητα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Ο ίδιος ο κύριος Αλεξανδρίδης Λευτέρης, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, δεν εμφανίστηκε, ούτε για τα μάτια του κόσμου, σε καμία από τις δύο δίκες.

Ο ίδιος ο κύριος Αλεξανδρίδης έτρεξε σήμερα στα ΕΛΠΕ για να του κάνουν παρουσίαση των έργων που έκαναν για τον περιορισμό της δυσοσμίας. Στα δικαστήρια με τα ΕΛΠΕ δεν πήγε ο κύριος Αλεξανδρίδης αλλά πήγε στα ΕΛΠΕ για να ελέγξει ο ίδιος, χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και χωρίς να συνοδεύεται από επιστήμονες, τα έργα περιορισμού της δυσοσμίας.

Ο ίδιος ο κύριος Αλεξανδρίδης είχε υπογραμμίσει, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 24ης Απριλίου 2024, ότι δεν πρόκειται να επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ χωρίς να συνοδεύεται από παρατάξεις τις αντιπολίτευσης. Σήμερα καμία παράταξη της αντιπολίτευσης δεν τον συνόδευσε, αλλά ο κύριος Αλεξανδρίδης πήγε μόνος του στα ΕΛΠΕ.

Άλλα μας έλεγε προεκλογικά για τα ΕΛΠΕ και τη δυσοσμία ο κύριος Αλεξανδρίδης και άλλα κάνει μετεκλογικά. Δυστυχώς για το δήμο και τους δημότες, ο κύριος Αλεξανδρίδης άλλα θα κάνει γενικώς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ