Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε όλες τις ερωτήσεις θα απαντάει ο Στάθης Καϊτετζίδης…

Σε όλες τις ερωτήσεις θα απαντάει ο Στάθης Καϊτετζίδης…

Υπάρχει μία φήμη που πλανάται στην ατμόσφαιρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, μετά τη δεύτερη συνεδρίαση λογοδοσίας της διοίκησης Αλεξανδρίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου την 26η Απριλίου 2024.

Υπάρχει η φήμη ότι ο δήμαρχος σκέφτεται από εδώ και πέρα να μην απαντά ο ίδιος στις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, αλλά να μην απαντούν ούτε και οι αντιδήμαρχοί του.

Οι διαδόσεις λένε ότι ο δήμαρχος επεξεργάζεται την περίπτωση να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Αλεξανδρίδη και πρόεδρος επιτροπής ελέγχου της δυσοσμίας.

Οι ιδέες στο δήμαρχο μπήκανε μετά από τη δοκιμή που έκανε να βάλει τον κύριο Καϊτετζίδη να απαντήσει στην ερώτηση του κυρίου Κοκονά σχετικά με τη δυσοσμία.

Ο κύριος Κοκονάς, κατά την απάντηση του κυρίου Καϊτετζίδη, σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε από τη θέση του, εμφανώς κουρασμένος και αγανακτισμένος, γιατί ο πρώην δήμαρχος μιλούσε επί είκοσι λεπτά χωρίς ουσιαστικά να δίνει καμία απάντηση. Εμφανής ήταν και η δυσφορία των υπόλοιπων δημοτικών συμβούλων για τη χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο της απάντησης του προέδρου της επιτροπής ελέγχου της δυσοσμίας.

Εάν ο δήμαρχος επιλέξει να δίνει απαντήσεις στην αντιπολίτευση ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης, πολύ σύντομα δεν θα γίνεται καμία ερώτηση, γιατί κανένας δεν θα θέλει να υποστεί αυτό που υπέστη ο κύριος Κοκονάς, οπότε η λογοδοσία θα είναι μια τυπική διαδικασία και δεν θα χρειάζεται να ρωτήσει ο κύριος Σωτηράκης αν πρέπει να απευθυνθεί στον περιπτερά ή στον καστανά για απαντήσεις, γιατί θα είναι αυτονόητο πως σε εκείνους θα πρέπει να απευθυνθεί!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ