Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι τον ήθελε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον φορτωτή των 170.000 ευρώ;

Τι τον ήθελε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον φορτωτή των 170.000 ευρώ;

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου συνεχώς προκύπτουν εύλογα ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων. Ένα τέτοιο ερώτημα προέκυψε και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024.

Ο κύριος Χρήστος Δεμερτζής, πρώην αντιδήμαρχος πρασίνου, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αγορά φορτωτή αξίας 170.000 ευρώ. Ο κύριος δήμαρχος του απάντησε για μία ακόμα φορά ότι ο δήμος δεν χρειάζεται τέτοιο μηχάνημα, αλλά επιπλέον ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι η διοίκηση Μανδαλιανού, της οποίας μέλος ήταν ο κύριος Δεμερτζής, όχι μόνο δεν λειτούργησε ποτέ τον φορτωτή των 170.000 ευρώ, αλλά δεν λειτουργούσε και έναν ίδιο φορτωτή που ήδη είχε!

Δηλαδή ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είχε έναν φορτωτή τον οποίο δεν λειτουργούσε και πέταξε 170.000 ευρώ για έναν ίδιο φορτωτή, τον οποίο επίσης δεν λειτούργησε ποτέ. Και ο κύριος Δεμερτζής, γνωρίζοντας προφανώς τα γεγονότα, άνοιξε το ζήτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μάθουν κι όσοι δεν γνώριζαν τα συγκεκριμένα στοιχεία.

Δεν ήταν αφύσικο η διοίκηση Μανδαλιανού να πετάξει και 170.000 ευρώ σε ένα μηχάνημα που δεν χρειαζόταν ο δήμος και που ήδη είχε. Η διοίκηση Μανδαλιανού γνώριζε καλά από πέταγμα, αφού η κύρια ασχολία της ήταν το πέταγμα του χαρταετού καθημερινά.

Χαρταετό πετούσε η διοίκηση Μανδαλιανού, αφού έστω για τα μάτια του κόσμου δεν έβαλε σε λειτουργία τον φορτωτή που αγόρασε με 170.000 ευρώ. Και δεν φτάνει που δεν τον έβαλε σε λειτουργία, αλλά ο κύριος Δεμερτζής ζητάει με ύφος εκατό καρδιναλίων από τη διοίκηση Αλεξανδρίδη να βάλει εκείνη σε λειτουργία τον φορτωτή.

Πάλι καλά που η διοίκηση Μανδαλιανού δεν αγόρασε και κανένα Caterpillar για να κουβαλήσει τα μπάζα που βρίσκονται στις παράνομες χωματερές του δήμου, για τις οποίες αγόρασε τον φορτωτή.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ