Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπίτιμος Αντιδήμαρχος Λατομείων Κορδελιού Ευόσμου…

Επίτιμος Αντιδήμαρχος Λατομείων Κορδελιού Ευόσμου…

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024, ο πρώην Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Χρήστος Δεμερτζής έδειξε μια φωτογραφία με έναν φορτωτή και ρώτησε εάν αυτό είναι μηχάνημα λατομείων.

Ο κύριος Δεμερτζής έκανε αυτήν την ερώτηση εξαιτίας όσων είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου για φορτωτή που προμηθεύτηκε ο δήμος επί διοίκησης Μανδαλιανού πληρώνοντας 170.000 ευρώ και δεν τον χρησιμοποιεί γιατί ο φορτωτής αυτός είναι για λατομεία και άλλες βαριές εργασίες.

Ο Χρήστος Δεμερτζής είπε πως το μηχάνημα αυτό αγοράστηκε για τον καθαρισμό επτά παράνομων χωματερών και μίας ενεργής που παραμένει μέχρι σήμερα. Επίσης, πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Δεμερτζή, χρειαζόταν μεγάλο μηχάνημα στο οικόπεδο που ο δήμος αποθέτει τα ογκώδη. Ο κύριος Δεμερτζής χαρακτήρισε σημαντικό το συγκεκριμένο μηχάνημα και κάλεσε τον δήμαρχο Λευτέρη Αλεξανδρίδη να το αξιοποιήσει, λέγοντας πως όταν αγοράστηκε ο δήμος είχε τρεις χειριστές και τώρα έχει δύο.

Στο σημείο αυτό ο κύριος Δεμερτζής έδειξε μια φωτογραφία του φορτωτή και απευθυνόμενος στους δημοτικούς συμβούλους ρώτησε εάν είναι μηχάνημα λατομείου, για να λάβει την μονολεκτική αποστομωτική απάντηση «Ναι» από τον δήμαρχο. Ο κύριος Δεμερτζής συνέχισε λέγοντας ότι δεν νομίζει πως το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι λατομείου και πως είναι για τα μπάζα και τις χωματερές.

Ο δήμαρχος στην απάντησή του είπε πως ο κύριος Δεμερτζής όφειλε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ότι ο δήμος έχει και δεύτερο τέτοιο φορτωτή! Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον κύριο Δεμερτζή είπε: «Στις χωματερές ας πηγαίνατε τον παλιό φορτωτή πρώτα να δουλεύει και μετά αγοράζατε κι άλλον»! Δηλαδή ο δήμος είχε έναν μεγάλο φορτωτή που δεν δούλευε στις χωματερές, αγόρασε έναν ακόμα που επίσης δεν δούλεψε στις χωματερές και ο κύριος Δεμερτζής ζήτησε και τα ρέστα.

«Για πέστε μου, αφού εσείς κρίνατε ότι 170.000 ευρώ άξιζε να τις δαπανήσουμε γι’ αυτόν τον φορτωτή, γιατί δεν τον κάνατε μια γύρα όσον καιρό ήσασταν διοίκηση;», ρώτησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου τον Χρήστο Δεμερτζή.

Στο δια ταύτα αγοράστηκε ένα μηχάνημα αξίας 170.000 ευρώ, η διοίκηση Μανδαλιανού δεν το λειτούργησε ποτέ και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επί διοίκησης Μανδαλιανού Χρήστος Δεμερτζής «πούλησε κουλτούρα» στη διοίκηση Αλεξανδρίδη για την χρηστικότητα αυτού του μηχανήματος. Ο κύριος Δεμερτζής επαξίως κερδίζει τον τίτλο του επίτιμου Αντιδημάρχου Λατομείων Κορδελιού Ευόσμου!!

Κιμ. Ο.

Τι τον ήθελε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον φορτωτή των 170.000 ευρώ;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ