Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στο δικαστήριο με τα ΕΛΠΕ

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στο δικαστήριο με τα ΕΛΠΕ

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Απριλίου 2024, ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, απαντώντας σε ερώτηση του Θανάση Κοκονά, είπε ότι στο δικαστήριο με τα ΕΛΠΕ κανονικά δεν πρέπει να πάει μόνος του ο κύριος Κοκονάς, αλλά πρέπει να πάει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Όλο το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να πάει και πρέπει να είμαστε παρόντες για να διεκδικούμε την καθαρότητα του αέρα που αναπνέουμε», τόνισε ο κύριος Αλεξανδρίδης, συμπληρώνοντας ότι η παράταξή του ποτέ δεν απομακρύνθηκε από αυτή της τη θέση.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχει αντίληψη πως δεν ζούμε σε κανένα βουνό, πως τα ΕΛΠΕ δεν κάνουν αρώματα αλλά υδρογονάνθρακες, αλλά θα πρέπει να εφαρμόζουν την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είναι όσο μπορεί πιο καθαρή.

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης ολοκλήρωσε την απάντησή του στον Θανάση Κοκονά, υπογραμμίζοντας ότι η διοίκησή του δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με τα ΕΛΠΕ, εάν αυτά δεν δείξουν τις καλές τους προθέσεις. Αυτό ο κύριος Αλεξανδρίδης το είχε ξαναπεί και στο πρόσφατο παρελθόν.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ