Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ παράταξη Μανούκα θα μας βάψει και τα σπίτια!

Η παράταξη Μανούκα θα μας βάψει και τα σπίτια!

Γιατί πολλοί δημότες του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αφήνουν άβαφα τα σπίτια τους; Τι περιμένουν;

Περιμένουν να αναλάβει δήμαρχος η κυρία Μανούκα σε τέσσερα χρόνια και οκτώμιση μήνες για να τους βάψει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τα σπίτια.

Πώς προκύπτει αυτό; Από την τοποθέτηση της παράταξης Μανούκα στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τα πεζοδρόμια. Η ίδια η επικεφαλής της παράταξης και ο δημοτικός της σύμβουλος Ηλίας Λιάπης ρώτησαν τον δήμαρχο τι θα γίνει με τα πεζοδρόμια που έχουν πρόβλημα, ζητώντας ουσιαστικά από τον δήμο να τα φτιάξει, ζητώντας δηλαδή από τον δήμο να κάνει μια μη νόμιμη δαπάνη, αφού η επισκευή των πεζοδρομίων είναι υποχρέωση των κατοίκων.

Η παράταξη Μανούκα ζητάει από τον δήμο να επισκευάσει πεζοδρόμια τα οποία καταστρέφουν ιδιώτες με τα αυτοκίνητά τους, για να «χαϊδέψει αυτιά» και για να γίνει αρεστή στους ψηφοφόρους. Η παράταξη Μανούκα σε λίγο θα τάξει στους δημότες ότι θα τους βάψει και τις οικοδομές ίσως και τα σπίτια τους.

Πώς παλιότερα κάποιοι πολιτικοί, προκειμένου να εκλεγούν, έταζαν στους ψηφοφόρους ότι θα τους φέρουν και θάλασσα; Έτσι και η παράταξη Μανούκα είναι έτοιμη να τάξει στους ψηφοφόρους ότι θα βάλει τις Υπηρεσίες του δήμου να τους βάφουν τις οικοδομές και τα σπίτια.

«Μην φάνε όμως όσοι τσιμπάνε» στις υποσχέσεις της παράταξης Μανούκα. Άμα ποτέ γινόταν διοίκηση θα τους τράταρε τελικά γλαρόσουπα, γιατί τότε ξαφνικά η κυρία δήμαρχος και τα στελέχη της διοίκησής της θα ανακάλυπταν ότι το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει να επισκευάζει ο δήμος πεζοδρόμια.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ