Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧρήστος Δεμερτζής: Ο φορτωτής παραλήφθηκε τον τελευταίο μήνα της διοίκησής μας

Χρήστος Δεμερτζής: Ο φορτωτής παραλήφθηκε τον τελευταίο μήνα της διοίκησής μας

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε ο Χρήστος Δεμερτζής, νυν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μανδαλιανού και πρώην αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κορδελιού Ευόσμου, το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Τι τον ήθελε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τον φορτωτή των 170.000 ευρώ;»

«Τα προηγούμενα χρόνια, από την διοίκηση μας, έγινε μια συστηματική προσπάθεια ώστε να ανανεωθεί ο δημοτικός μας στόλος και ο Δήμος μας να αποκτήσει νέα σύγχρονα μηχανήματα έργου και οχήματα. Σχεδόν το σύνολο τους αποκτήθηκε με αξιοποίηση ευρωπαϊκών (ΕΣΠΑ) και εγχώριων χρηματοδοτήσεων (Φιλόδημος ΙΙ) εξοικονομώντας χρήματα από τα ταμεία του δήμου μας. Και είμαστε περήφανοι για αυτό.

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα ο Δήμος μας να αποσύρει παλιά και ασύμφορα οχήματα από τον δημοτικό στόλο τα οποία απαιτούσαν αρκετά χρήματα για επισκευές.

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο εξήγησα τους λόγους, που ορθά η τεχνική υπηρεσία, προχώρησε στην προμήθεια του φορτωτή. Η προμήθεια έγινε στο πλαίσιο ενός μεγάλου διαγωνισμού που αφορούσε και αλλά μηχανήματα έργου για την τεχνική υπηρεσία. Πίστευα και πιστεύω ότι ο Δήμος με το προσωπικό που διαθέτει, και έχοντας σύγχρονα μέσα στις υπηρεσίες του μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα και αποτελεσματικότερα στην αποστολή του ενώ μπορούν να εξοικονομηθούν αρκετά χρήματα από εργασίες που δίνονταν ελλείψει μηχανημάτων σε ανάδοχες ιδιωτικές εταιρίες.

Αναρωτηθήκατε επίσης γιατί η διοίκηση μας δεν έθεσε σε λειτουργία τον φορτωτή. Γιατί πολύ απλά δεν πρόλαβε! Το μηχάνημα παραδόθηκε στο δήμο τον τελευταίο μήνα πριν αναλάβει η νέα διοίκηση και όπως γνωρίζετε και σκοπίμως αποκρύπτετε απαιτείται έκδοση πινακίδων και ασφάλειας, κάτι που απαιτεί χρόνο.

Και επειδή ένα δράμι πράξης μετράει περισσότερο από ένα τόνο θεωρίας, αντί κάποιοι στην διοίκηση να σπαταλούν χρόνο στην απαξίωση του έργου των πολιτικών τους αντιπάλων, να αφοσιωθούν στις λύσεις των προβλημάτων που απασχολούν τους δημότες και στην εκπλήρωση των προεκλογικών τους δεσμεύσεων. Σε αυτά θα κριθούν!»

Εσείς σκοπίμως το αποκρύψατε κύριε Δεμερτζή;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ