Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈγιναν τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη

Του Γιάννη Καμαρινού

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα θα γίνονταν τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη, γιατί πολύ απλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορούσε να συγκρατηθεί για να μην είναι ο εαυτός του.

Τελικά τα αποκαλυπτήρια έγιναν σχετικά γρήγορα, με την επίθεση που εξαπέλυσε σε αρθρογράφο της «Αγκίδας» ισχυριζόμενος ότι δεν είπε αυτά που του καταλόγισε ο αρθρογράφος. Φαίνεται ο κύριος Καϊτετζίδης δεν γνώριζε ότι πλέον οι συνεντεύξεις βιντεοσκοπούνται με ηλεκτρονικό τρόπο και όχι σε μπομπίνα, οπότε είναι μάλλον δύσκολο να σβηστούν ή να καταστραφούν και μάλιστα σ’ έναν χρόνο.

Για πολύ καιρό ο κύριος Στάθης Καϊτετζίδης και ο Σύλλογος Παρατρεχάμενών του, απαρτιζόμενος από λογοτέχνες, ποιητές και άλλους τινές, τηρούσαν σιγήν ιχθύος σε όσα ερωτήματα διατύπωσα και εγώ και ολόκληρη η κοινωνία του δήμου. Ο κύριος Καϊτετζίδης και οι παρατρεχάμενοί του δεν απαντούσαν α) γιατί δεν μας έλεγε για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού το 2009 να ζητήσει τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, β) γιατί δεν μας έλεγε για την απάντηση της Διεύθυνσης Γεωργίας και γ) γιατί μας έλεγε για όσα είπε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄, τα οποία κανένας άλλος εκτός από τον ίδιο δεν θυμόταν και δεν επιβεβαίωνε.

«Τσίμπησε» ο κύριος Καϊτετζίδης στο άρθρο για τα φροντιστήρια, μίλησε και αποκαλύφθηκε. Οι διαβεβαιώσεις του για το τι του είπε ο μακαριστός μητροπολίτης Διονύσιος Α΄ σχετικά με το ΘΕΠΑΝ, έχουν προφανώς την ίδια αξία με τη διαβεβαίωσή του ότι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «φροντιστήριο». Τη χρησιμοποίησε όμως ο μεγάλος καθηγητής της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη, όπως πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και για όσα γνώριζε και δεν είπε για το ΘΕΠΑΝ, αλλά του «έβαλαν πλάτες» λογοτέχνες και ποιητές βγαλμένοι από το «Ξύπνα Βασίλη» για να ξεχαστεί η εικόνα του με τη γίδα στην πλάτη.

Θα μπορούσα, ακολουθώντας τον κατήφορό του και εκείνην την απρέπεια που έκανε να μου προσάψει ψυχολογικά προβλήματα, να μιλήσω για γεροντική άνοια. Δεν θα το κάνω όχι μόνο από ευπρέπεια, αλλά και γιατί δεν το πιστεύω. Ο κύριος Καϊτετζίδης δεν ξέχασε ότι μίλησε για «φροντιστήριο», όπως δεν ξέχασε ότι υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο. Μια χαρά θυμάται ο κύριος Καϊτετζίδης, αλλά αυτή ήταν, είναι και θα είναι η τακτική του. Η αλήθεια με το κεφάλι προς τα κάτω και η με θράσος και πολλά λόγια υπεράσπιση αυτής της τακτικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ