Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτάθης Καϊτετζίδης: Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «φροντιστήρια»

Στάθης Καϊτετζίδης: Ποτέ δεν χρησιμοποίησα τη λέξη «φροντιστήρια»

Το παρακάτω κείμενο έφτασε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην “Αγκίδα” από τον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη, δημοτικό σύμβουλο Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχο του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού

Κύριε Τριαντ.

Στο δημοσίευμά σας στην ” ΑΓΚΙΔΑ ” στις 18 Φεβρουαρίου 2024 με τον τίτλο ” Γιατί δεν λειτουργούν τα φροντιστήρια Κα’ι’τετζίδη: ”, με χαρακτηρίζετε ” ανακόλουθο ” σε σχέση με δηλώσεις μου στο παρελθόν.

Σας διαβεβαιώνω ότι ακολουθώ και εφαρμόζω τις δηλώσεις μου στο ακέραιο.

Σε ότι έχει σχέση με τα ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια, είκοσι χρόνια πριν ήταν θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ του οποίου είμαι μέλος. Η θέση μου παραμένει ίδια.

Στο ερώτημά σας γιατί δεν άρχισαν να λειτουργούν τα ” φροντιστήρια ” που υποσχέθηκα στους νέους αυτοδιοικητικούς, μάλλον δεν είστε ενημερωμένος.

Κατ’ αρχήν ποτέ δεν χρησιμοποίησα την λέξη ”φροντιστήρια” Η δήλωσή μου έγινε στις 21 Ιανουαρίου το 2023 στην EURO TV στην οποία είπα ότι στόχος μου είναι να βοηθήσω τους νέους με την εμπειρία και τις γνώσεις μου κυρίως στα προβλήματα της περιοχής του Ελευθερίου – Κορδελιού.

Σας πληροφορώ ότι οι ” Ενημερωτικές συναντήσεις ” [και όχι τα φροντιστήρια όπως ατυχώς τα αναφέρετε ] έγιναν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο κάθε Τετάρτη σε ιδιωτικό μου χώρο, και συμμετείχαν περισσότεροι από 15 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του κυρίου Αλεξανδρίδη Λευτέρη.

Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Δημάρχου κυρίου Αλεξανδρίδη δεν χρειάζονται από κανέναν φροντιστήριο. Με την ενεργητικότητά τους διδάσκουν στην πράξη.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Να μου επιτρέψετε να σας καταθέσω και μία σκέψη μου. Η ενημέρωση και η κριτική είναι απαραίτητες και καλοδεχούμενες, η ειρωνεία όμως είναι ένδειξη κακής πολιτικής ανατροφής.

Ευχαριστώ

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑ’Ι’ΤΕΤΖΙΔΗΣ

Γιατί δεν άρχισαν να λειτουργούν ακόμη τα φροντιστήρια Καϊτετζίδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ