Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Καϊτετζίδης μας κοροϊδεύει κατάμουτρα

Ο κύριος Καϊτετζίδης μας κοροϊδεύει κατάμουτρα

Ο κύριος Καϊτετζίδης με απίστευτο θράσος μας κοροϊδεύει κατάμουτρα, λέγοντάς μας ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «φροντιστήρια», ενώ υπάρχει βίντεο από τη συγκεκριμένη συνέντευξή του όπου ξεκάθαρα ακούγεται η συγκεκριμένη λέξη.

Προφανώς ο κύριος Καϊτετζίδης θεωρεί ότι, ένα χρόνο μετά από τη συνέντευξή του, μπορεί να παραχαράσσει την αλήθεια και να κατηγορεί όσους επαναλαμβάνουν αυτά που εκείνος είπε. Ο κύριος Καϊτετζίδης ισχυρίζεται ότι δεν είπε αυτά που είπε, προφανώς γιατί δεν ρώτησε κι έτσι δεν του είπαν ότι το βίντεο υπάρχει ακόμη.

Ο κύριος Καϊτετζίδης επί ένα χρόνο δέχεται κριτική και σάτιρα για όσα είπε περί φροντιστηρίου σε νέους αυτοδιοικητικούς, χωρίς να βγάζει μιλιά. Είναι προφανές ότι, ένα χρόνο μετά, θεώρησε πως μπορεί αναδρομικά να αμφισβητήσει όσα γράφτηκαν, γιατί σκέφτηκε ότι μετά από τόσον καιρό κανείς δεν θα θυμάται τι είπε και τι δεν είπε.

Δεν θα γράψω περισσότερα. Η αξία του κειμένου του κυρίου Καϊτετζίδη έχει την ίδια αξία με τη διαβεβαίωσή του ότι δεν χρησιμοποίησε τη λέξη «φροντιστήρια». Δημοσιεύεται παρακάτω το απόσπασμα από το βίντεο, όπου ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τη λέξη «φροντιστήριο», καθώς και ολόκληρη η συνέντευξή του. Το επίμαχο σημείο υπάρχει στο 33ο λεπτό και 10ο δευτερόλεπτο του συγκεκριμένου βίντεο.

Όσον αφορά τα όσα γράφει περί ειρωνείας και κακής πολιτικής ανατροφής, εκλαμβάνοντας τη σάτιρα ως ειρωνεία, θα παραθέσω κάτι που είπε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα:

«Υπάρχει ένας κανόνας στη σάτιρα που λέει ότι αυτοί που ενοχλούνται περισσότερο είναι αυτοί που είναι ένοχοι για όλα όσα η σάτιρα τους καταλογίζει. Στο παρελθόν, όταν η πολιτική και η δημοσιογραφική εξουσία δέχονταν τα βέλη της σάτιρας, δεν έμπαιναν ποτέ στη διαδικασία του διαλόγου. Είχαν τουλάχιστον την ανωτερότητα και το μεγαλείο να τη δεχτούν. Σήμερα δεν συμβαίνει αυτό, όχι μόνο γιατί είναι “μικροί” οι άνθρωποι που εμπλέκονται αλλά και γιατί έχουν αυτό το στοιχείο της επιβολής, που θέλουν να ελέγξουν τα πάντα».

Β. Τριαντ.

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ