Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιατί δεν άρχισαν να λειτουργούν ακόμη τα φροντιστήρια Καϊτετζίδη;

Γιατί δεν άρχισαν να λειτουργούν ακόμη τα φροντιστήρια Καϊτετζίδη;

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και πρώην δήμαρχος του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, είχε πει προεκλογικά ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει καμία θέση ευθύνης και ότι θα κάνει φροντιστήρια σε νέους αυτοδιοικητικούς, εφόσον η παράταξη Αλεξανδρίδη, με την οποία κατήλθε στις εκλογές, γινόταν διοίκηση.

Ο κύριος Καϊτετζίδης, όσον αφορά το πρώτο σκέλος της δέσμευσής του, αποδείχθηκε συνεπής και δεν κατέλαβε θέση ευθύνης στη διοίκηση Αλεξανδρίδη. Όσον αφορά όμως το δεύτερο σκέλος της δέσμευσής του περί φροντιστηρίων που θα κάνει σε νέους αυτοδιοικητικούς, αποδείχθηκε ανακόλουθος. Γιατί ακόμη δεν άρχισαν να λειτουργούν τα φροντιστήρια Καϊτετζίδη;

Την απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα δίνει η καταψήφιση από τον πρώην δήμαρχο ψηφίσματος κατά της λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων. Φαίνεται πως ο κύριος Καϊτετζίδης δεν έχει σκοπό να ιδρύσει φροντιστήριο, αλλά πανεπιστήμιο για αυτοδιοικητικούς, οπότε περιμένει να εγκριθεί το νομοσχέδιο για τη λειτουργία ιδιωτικών πανεπιστημίων, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία πανεπιστημιακής σχολής παραγωγής αυτοδιοικητικών.

Β. Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ