Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟύτε η οδός Ιπποδρομίου δεν είναι μέσα στα 30 εκατομμύρια ευρώ

Ούτε η οδός Ιπποδρομίου δεν είναι μέσα στα 30 εκατομμύρια ευρώ

Προεκλογικά η προηγούμενη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η διοίκηση Μανδαλιανού, επαναλάμβανε σε όλους τους τόνους ότι είχε κερδίσει χρηματοδοτήσεις 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Η  διοίκηση Μανδαλιανού δεν έκανε ποτέ απολογισμό για να εξηγήσει και να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα 30 εκατομμύρια, σε τι έργα αφορούσαν και που θα πήγαιναν συγκεκριμένα.

Σ’ αυτά τα περίφημα 30 εκατομμύρια που θα χρηματοδοτούσαν περίφημα έργα, δεν υπάρχει η διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου. Αναζητούνται ψωροχιλιάρικα για να διανοιχθεί και να γίνει ένα έργο πνοής για το δήμο.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε για τα αυτονόητα μικρά έργα και μιλούσε για μεγάλα έργα 30 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν ξέρουμε τι θα δούμε από τα μεγάλα έργα της διοίκησης Μανδαλιανού και από τα μεγάλα ποσά που εξασφάλισε. Σίγουρα μας έμειναν τα παχιά λόγια τους.

Αναμένουμε από τη νέα διοίκηση να τελειώσει μέχρι το τέλος Ιουνίου με τη διάνοιξη της οδού Ιπποδρομίου, όπως υποσχέθηκε ο δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης, και να δώσει χρονοδιάγραμμα για την κατασκευή των κόμβων της 25ης Μαρτίου, για τους οποίους έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον ο κύριος Αλεξανδρίδης σε όλη τη θητεία της διοίκησης Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ