Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑλεξάνδρα Κορωνίδου: Δεν ήρθε να παραλάβει η νέα αντιδήμαρχος

Αλεξάνδρα Κορωνίδου: Δεν ήρθε να παραλάβει η νέα αντιδήμαρχος

Η Αλεξάνδρα Κορωνίδου, πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, με σχόλιό της στο facebook απάντησε στα όσα είπε σε συνέντευξή του στην «Αγκίδα» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σχετικά με το ότι κανένας αντιδήμαρχος της πρώην διοίκησης Μανδαλιανού δεν παρέδωσε στους αντιδημάρχους της διοίκησης Αλεξανδρίδη.

Η κυρία Κορωνίδου κατηγορηματικά διαβεβαιώνει ότι δήλωσε πως ήταν στη διάθεση της νέας αντιδημάρχου, κυρίας Σοφίας Τριανταφυλλίδου, για να την ενημερώσει για ό,τι θέλει, αλλά εκείνη δεν επεδίωξε να τη συναντήσει. Το σχόλιο της κυρίας Κορωνίδου είναι το παρακάτω:

«Δεν ξέρω αν οι ανακρίβειες λέγονται σκόπιμα ή εν αγνοία του δημάρχου, αλλά εγώ προσωπικά και μπροστά σε κόσμο δήλωσα ότι είμαι στη διάθεσή της νέας αντιδημάρχου για να την ενημερώσω για ότι θέλει. Όχι μόνο δεν το επιδίωξε όπως είπε ότι θα κάνει αλλά πήγε στο γραφείο μου πριν εκπνεύσει η θητεία μου χωρίς να πάρει την άδεια μου και πριν μαζέψω τα πράγματα μου. Δεν είπα τίποτα τότε μιας και είχαν απομείνει δύο μέρες για να λήξει η θητεία της διοίκησης μας – θεωρώ άτοπο να μπαίνω σε άσκοπες συζητήσεις – αλλά όχι να ακούμε και ανακρίβειες και από πάνω. Προφανώς η αντιδήμαρχος δεν ήθελε ενημέρωση. Απόλυτα δεκτό. Όχι ότι αρνήθηκα να την ενημερώσω. Φροντίζω να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου πάντα βέβαια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ