Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΡώτησε ο κύριος Ανδρεάδης για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου;

Ρώτησε ο κύριος Ανδρεάδης για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου;

Ο κύριος Βασίλης Ανδρεάδης, πρώην δημοτικός σύμβουλος, αντιδήμαρχος, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και για λίγο καιρό υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, παραβρέθηκε στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για την κοπή της βασιλόπιτας. Ο κύριος Ανδρεάδης έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Παρουσία του Αντιπροέδρου της ΝΔ και Υπουργού Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis και πλήθους στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για την κοπή της βασιλόπιτας 2024. Δ.Α.Π και ΟΝΝΕΔ έννοιες με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για όλους εμάς που μας καθόρισαν και μας συνοδεύουν σε όλες τις προσωπικές , ιδεολογικές , επαγγελματικές και κοινωνικές διαδρομές που έχουμε καταγράψει !!

Μια φορά ΟΝΝΕΔ πάντα ΟΝΝΕΔ !!

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της Δ.Α.Π και της ΟΝΝΕΔ για την δυναμική τους παρουσία και την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση !!!»

Ο κύριος Ανδρεάδης ανάρτησε μάλιστα φωτογραφία του με τον κύριο Γεωργιάδη. Ήταν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ο κύριος Ανδρεάδης και ο κύριος Γεωργιάδης, αλλά ο κύριος Ανδρεάδης, ως πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα έπρεπε να «ζητήσει τα ρέστα» από τον κύριο Γεωργιάδη γιατί επί τέσσερα χρόνια δεν έκανε σχεδόν τίποτα για τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και γιατί το μόνο που έκανε, τελικά δεν υλοποιήθηκε και αυτό το λίγο ήταν η επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού.

Ο κύριος Γεωργιάδης πριν από δύο χρόνια έδωσε στη διοίκηση Μανδαλιανού 150.000 ευρώ για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου άνωθεν της περιφερειακής οδού και στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στήθηκε μεγάλο πανηγύρι για τη συγκεκριμένη επιτυχία. Ξεχείλισαν τόσο οι πανηγυρισμοί που δυο άμεσοι συνεργάτες του κυρίου Ανδρεάδη, όταν αυτός αποφάσισε να μην κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, πήγαν με την διοικούσα παράταξη του κυρίου Μανδαλιανού. Τελικά άνθρακες ο θησαυρός και οι πανηγυρισμοί για τα 150.000 ευρώ της επικαιροποίησης της μελέτης του σταδίου και τα χαμόγελα συνεχίζονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Τα 150.000 ευρώ ίσως φτάνουν για τόνους από καραμέλες ή για χιλιάδες καθρεφτάκια, αλλά όχι για την επικαιροποίηση της μελέτης του σταδίου.

Γιατί ο κύριος Γεωργιάδης, ο κύριος Μητσοτάκης, η κυβέρνηση, η οποιαδήποτε κυβέρνηση να κάνουν κάτι για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου όταν οι τοπικοί παράγοντες, ό,τι και να συμβαίνει στο δήμο, είναι συνεχώς όλο γλύκες και χαμόγελα; Γιατί;

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ