Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜέχρι τον Ιούνιο θα έχει λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας

Μέχρι τον Ιούνιο θα έχει λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας

Μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2024 θα έχει λειτουργήσει το υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας στο Ελευθέριο Κορδελιό.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, διευκρίνισε πως τα προβλήματα τα οποία έχει το υπόγειο πάρκινγκ, δεν είναι τραγικά που να μην επιτρέπουν τη λειτουργία του.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης τόνισε κατηγορηματικά ότι το πάρκινγκ μπορεί να λειτουργήσει και επισήμανε ότι δεν έχει πυρασφάλεια εδώ και πολλά χρόνια, αλλά όρισε μηχανολόγο για να δει τι χρειάζεται, εκείνος του έδωσε τις απαντήσεις και βρίσκεται σε αναμονή προκειμένου να προχωρήσει η αρμόδια Υπηρεσία στις απαραίτητες διαδικασίες έκδοσης άδειας λειτουργίας. Αφού γίνει αυτό, θα προχωρήσουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ανακαίνισης του χώρου και θα τοποθετηθεί μηχάνημα για αυτόματη πληρωμή.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης υπογράμμισε ότι το υπόγειο πάρκινγκ θα είναι καθαρά δημοτικό και δεσμεύτηκε πως 100% θα έχει λειτουργήσει μέσα στους πρώτους έξι μήνες της θητείας του.

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Η προηγούμενη διοίκηση δεν παρέδωσε
Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Η διοίκηση Μανδαλιανού ήταν ανίκανη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ