Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ35% αύξηση των ανταποδοτικών τελών προτείνει η διοίκηση Αλεξανδρίδη

35% αύξηση των ανταποδοτικών τελών προτείνει η διοίκηση Αλεξανδρίδη

Η νεοεκλεγμένη διοίκηση Αλεξανδρίδη στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου τελικά ούτε θα πάει κανέναν στα δικαστήρια για το χάλι που έχουν τα οικονομικά του δήμου, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ούτε θα βάλει από την τσέπη της τα χρήματα, που ισχυρίζεται ότι χάθηκαν εξαιτίας της προηγούμενης διοίκησης. Η διοίκηση θα πάρει αυτά τα χρήματα από τον συνήθη ύποπτο, τον κάτοικο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Πριν από λίγο η διοίκηση Αλεξανδρίδη έστειλε στους δημοτικούς συμβούλους την εισήγηση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ξεκινήσει σε περίπου μισή ώρα από τώρα και προτείνει αύξηση 35% των Ανταποδοτικών Τελών, 10% παραπάνω από αυτό που είχε προτείνει η Οικονομική Υπηρεσία πριν από δύο εβδομάδες, όταν ακόμη διοίκηση του δήμου ήταν η παράταξη Μανδαλιανού.

Τι άλλαξε και η αύξηση του 25% στα Ανταποδοτικά Τέλη έγινε 35%; Άλλαξε κάτι άλλο εκτός από τη διοίκηση του δήμου; Ξαφνικά η Οικονομική Υπηρεσία είδε και κάτι άλλο που δεν το έβλεπε πριν; Το δεδομένο είναι ότι καμία παράταξη προεκλογικά δεν είπε στον κόσμο ότι άμα εκλεγεί θα αυξήσει τα Ανταποδοτικά Τέλη για να νοικοκυρέψει τον δήμο. Τώρα, κατόπιν εορτής και εκλογής, τα Ανταποδοτικά Τέλη δεν αυξάνονται απλά, αλλά εκτοξεύονται 35% πάνω.

Πολύ κακή αρχή κάνει η διοίκηση Αλεξανδρίδη, γιατί αν ήταν τα δύο πράγματα που πρέπει να γίνουν στο δήμο, να γίνουν με την αφαίμαξη του κοσμάκη και όχι με τη διεκδίκηση κονδυλίων από την κεντρική εξουσία, θα έπρεπε έτσι ξεκάθαρα να τεθούν από τον κύριο Αλεξανδρίδη κατά την προεκλογική περίοδο και αν με τέτοιες προεκλογικές κουβέντες εκλεγόταν, τότε με γεια του, με χαρά του, ας ανέβαζε τα Ανταποδοτικά Τέλη και 100%. Στην προεκλογική περίοδο όμως άλλα έλεγε.

Γ. Παπαδ.

Διαδικτυακή εκπομπή της «Αγκίδας» για τα θέματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου
ΑΦΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ
Συνδρομητική τηλεόραση ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ