Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνδρομητική τηλεόραση ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Συνδρομητική τηλεόραση ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ψηφίζοντας ο δημότης και εκλέγοντας στη διοίκηση του δήμου την παράταξη Αλεξανδρίδη, σίγουρα δεν θα περίμενε τη μετατροπή του δήμου σε συνδρομητική τηλεόραση.

Μόνο 3 λεπτά μηνιαίως το τετραγωνικό μέτρο θα αυξηθούν τα Ανταποδοτικά Τέλη, είπε, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 10ης Ιανουαρίου 2024, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου Μαρία Πουρσανίδου, για να δικαιολογήσει την αύξηση των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%!

Δεν φτάνει που αύξησε τα Ανταποδοτικά Τέλη με το καλημέρα η νέα διοίκηση, αλλά οι δημότες βίωσαν και επιχειρηματολογία συνδρομητικής τηλεόρασης. Μόνο με 50 λεπτά την ημέρα βλέπετε όλες τις νέες ταινίες, όλες τις σειρές που σας ενδιαφέρουν και όλες τις αθλητικές αναμετρήσεις. Μόνο με 3 λεπτά αύξηση μηνιαίως στο τετραγωνικό μέτρο θα έχετε πιο καλό φωτισμό, πιο καθαρό δήμο, πιο περιποιημένα πάρκα.

Πέραν του γεγονότος ότι όλες αυτές τις εξυπνάδες η κυρία Πουρσανίδου και η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα έπρεπε να τις πούνε προεκλογικά και να κρίνει ο κόσμος εάν η αύξηση των τριών λεπτών στο τετραγωνικό μέτρο είναι μεγάλη ή μικρή ή μηδαμινή, υπάρχει και η απλή αριθμητική που μας δείχνει ότι τα 3 λεπτά δεν είναι λίγα.

Τα 3 λεπτά για μια οικογένεια που κατοικεί σε ένα διαμέρισμα τρύπα των 70 τετραγωνικών μέτρων είναι 2,10 ευρώ μηνιαία αύξηση και 25,20 ευρώ ετήσια αύξηση. Για έναν άνθρωπο που ο μισθός του είναι στα 600 ευρώ (και υπάρχουν πολλοί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τέτοιο μισθό και με χαμηλότερο), η αύξηση αυτή των Ανταποδοτικών Τελών σημαίνει απώλεια 0,35% από το μηνιαίο μισθό του.

Φυσικά δεν θα είναι μόνο η επιβάρυνση της κυρίας Πουρσανίδου κατά 2,10 ευρώ το μήνα, αλλά θα είναι και διάφορες άλλες φορολογίες της κεντρικής εξουσίας ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό της κυρίας Πουρσανίδου, θα είναι και η αύξηση σε τρόφιμα, ηλεκτρικό ρεύμα, καύσιμα. Όλα αυτά τα διάφορα «λίγα» 3 λεπτά προστίθενται, αλλά αυτό είναι δυσκολονόητο για ανθρώπους που αμείβονται με μισθούς πολύ μεγαλύτερους από το σύνολο των μισθών μιας οικογένειας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Βέβαια όλα αυτά η κυρία Πουρσανίδου και πολλοί άλλοι με το σκεπτικό της κυρίας Πουρσανίδου τα κάνουν για το καλό του δημότη. Για το καλό του, για το καλό του, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό του, πήρε ανάποδες στροφές για το καλό του και είναι στο θάλαμο εννιά για το καλό του!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της αύξησης των Ανταποδοτικών Τελών κατά 35%
Ο θάνατος του εμποράκου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Δημιουργική αριθμητική στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για τα Ανταποδοτικά Τέλη
Σχετικά με την κακοδιαχείριση της διοίκησης Μανδαλιανού
Ψηφίστηκαν Τεχνικό Πρόγραμμα και Ανταποδοτικά Τέλη του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Διαδικτυακή εκπομπή της «Αγκίδας» για τα θέματα που συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου
Η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του κυρίου Μανδαλιανού;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ