Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ποιος να παίξει τον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

Και ποιος να παίξει τον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;

Εάν δεν μπορεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος, ως δήμαρχος, πήγε ταξίδι στο εξωτερικό την περίοδο που ψηφίζονται Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός, ο οποίος πήγε για πρόβα θεατρικής παράστασης όταν ψηφιζόταν το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2022 και έφυγε από τη συζήτηση με όλα τα νέα στοιχεία για την διάσωση του ΘΕΠΑΝ, προκειμένου να πάει σε μια συναυλία, ποιος μπορεί; Μήπως ο κύριος Σωτηράκης;

Ο κύριος Σωτηράκης, ενώ ήταν ο πιο έμπειρος της διοίκησης Μανδαλιανού, γιατί είχε περάσει από διοικητικές θέσεις, και ενώ ήταν το δεξί χέρι του δημάρχου, επί τέσσερα χρόνια ανέχτηκε παράδοξες συμπεριφορές του δημάρχου χωρίς να αντιδρά. Ο κύριος Σωτηράκης σίγουρα δεν αντέδρασε ούτε στην απόφαση του δημάρχου να λείπει σε τέτοιες περιόδους και σε τέτοιες συνεδριάσεις.

Εάν ο κύριος Σωτηράκης αντιδρούσε σε συμπεριφορές και σε αποφάσεις του δημάρχου, σίγουρα και η συμπεριφορά του δημάρχου δεν θα ήταν η ίδια. Μια χαρά και ο κύριος Σωτηράκης ενέκρινε τη συμπεριφορά του δημάρχου και ας υπάρχουν διαδόσεις που λένε πως διαφωνούσε και ασκούσε κριτική. Σιγά να μην ασκούσε κριτική. Σιγά να μην άσκησε και κριτική στην απόφαση του δημάρχου να απομακρύνει τον Νέστορα Λαφαζανίδη από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, την οποία γλυκοκοίταζε καιρό.

Εάν λοιπόν είναι να παραστήσει ο κύριος Σωτηράκης -ή κανένα από τα πολιτικά παιδιά του- τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και να μην μπορούμε να καταλάβουμε εάν εννοεί αυτό που λέει, εάν ισχύει αυτό που λέει ή τι εννοεί με αυτό που λέει, καλύτερα να μείνει ο κύριος Μανδαλιανός που απλά θα λείπει όταν δουλεύει, όταν ταξιδεύει, όταν έχει να πάει σε συναυλία ή σε πρόβα θεατρικής παράστασης.

Μπάμπης Ι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ