Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

Ο απερχόμενος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, από την 1η Ιανουαρίου θα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και θα πρέπει να ασκήσει αντιπολίτευση.

Πώς όμως θα ασκήσει αντιπολίτευση που παράτησε το δήμο του, ενώ είναι ακόμη δήμαρχος, και πήγε ταξίδι στο εξωτερικό, σε μια περίοδο που ψηφίζονται Ανταποδοτικά Τέλη, Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός;

Σε κάθε του κουβέντα, σε κάθε του λέξη, σε κάθε του κριτική από την 1η Ιανουαρίου, η διοίκηση Αλεξανδρίδη θα του υπενθυμίζει ότι παράτησε το δήμο σε μια κρίσιμη περίοδο γι’ αυτό και θα πρέπει να σωπαίνει ή τουλάχιστον να είναι πολύ προσεκτικός.

Δυστυχώς το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι ο κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν διοίκησε όπως έπρεπε το δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Το πρόβλημα επιπλέον είναι ότι δημιούργησε τις συνθήκες ώστε να μην μπορεί να ασκήσει την αντιπολίτευση που πρέπει στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Ο κύριος Μανδαλιανός, στις συνθήκες που ο ίδιος δημιούργησε, δεν μπορεί να είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

Δημ. Θ.

Αλλαγή πίστας στην παραδοξολογία της διοίκησης Μανδαλιανού
Αφού βιάζεται να φύγει ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ας μην τον κρατάμε
Η διοίκηση Μανδαλιανού απέσυρε τα Ανταποδοτικά Τέλη από την Οικονομική Επιτροπή
Και ποιος να παίξει τον ρόλο του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ