Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈγινε ο Κουγιουμτζής συγκοινωνιολόγος…

Έγινε ο Κουγιουμτζής συγκοινωνιολόγος…

«Έγινε ο Κουγιουμτζής συγκοινωνιολόγος, γίνατε συγκοινωνιολόγοι κι όλοι σας».

Η «Αγκίδα» πήρε μηνύματα σαν το παραπάνω, μετά τη δημοσίευση του άρθρου με τίτλο «Άμεση λύση στο μποτιλιάρισμα της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο».

Είναι σίγουρο πως ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Νίκος Κουγιουμτζής κι εμείς δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε καμία συγκοινωνιακή πρόταση, εάν η διοίκηση Μανδαλιανού είχε δώσει λύσεις στο κυκλοφοριακό.

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού δεν έδωσε καμία λύση και στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι για ένα μεγάλο διάστημα είχε συγκοινωνιολόγο ειδικό συνεργάτη, κι έτσι αναγκαζόμαστε να προτείνουμε πράγματα όσοι δεν είμαστε επιστήμονες συγκοινωνιολόγοι.

Η πρόταση του Νίκου Κουγιουμτζή μάς φαίνεται λογική. Όταν συζητάς κάποιο θέμα στο πλαίσιο της λογικής, ακόμα κι αν δεν είσαι αρμόδιος επιστήμονας, μπορεί να έχεις άποψη. Το κατά πόσο η λογική πρόταση του Νίκου Κουγιουμτζή για την αποσυμφόρηση της οδού Μαιάνδρου στέκει επιστημονικά, θα μας το πει, μετά την 1η Ιανουαρίου, αρμόδιος επιστήμονας, τον οποίο η διοίκηση Αλεξανδρίδη ελπίζουμε να ορίσει αμέσως.

Το ζήτημα είναι να λυθεί το πρόβλημα και τα προβλήματα λύνονται όταν κυρίως οι εκλεγμένοι λένε τη γνώμη τους και ανοίγουν τη συζήτηση. Με μουγγούς εκλεγμένους καμία συζήτηση δεν θα ανοίξει και κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί. Καλά έκανε ο Νίκος Κουγιουμτζής και είπε τη γνώμη του.

Σ.

Ο Γιάννης Καμαρινός για τον Νίκο Κουγιουμτζή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ