Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε ηλικιωμένους δουλειά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν γίνεται

Με ηλικιωμένους δουλειά στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν γίνεται

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Ελπίζω ο τίτλος «Δήμος Πρωταγωνιστής», της παράταξης που κέρδισε τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, να μην μείνει μόνο στο όνομα αλλά να εκφραστεί και στην πράξη, κατ’ αρχάς στις επιλογές από τον Λευτέρη Αλεξανδρίδη των ανθρώπων που θα στελεχώσουν όλες τις θέσεις ευθύνης του δήμου.

Με παλιά δοκιμασμένα και πολυχρησιμοποιημένα υλικά ο δήμος δεν πάει μπροστά. Άνθρωποι των οποίων ο εργασιακός βίος έχει τελειώσει προ πολλού, δεν μπορεί να τοποθετηθούν σε θέσεις ευθύνης στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της βόρειας Ελλάδας. Άνθρωποι που παραιτούνται όταν η παράταξη, με την οποία κατέρχονται, χάνει τις εκλογές, δεν πρέπει να αναλαμβάνουν καμία θέση ευθύνης όταν βρίσκονται σε παράταξη που κέρδισε τις εκλογές.

Οι παλαιότεροι πρέπει να υπάρχουν σ’ ένα Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συμβουλεύουν τους νεότερους και όχι προκειμένου να τους παραγκωνίζουν. Θα καταλάβαινα, για παράδειγμα, να τοποθετηθεί ένας νέος άνθρωπος στην αντιδημαρχία Καθαριότητας και να τοποθετηθεί από δίπλα του ένας ηλικιωμένος έμπειρος ως εντεταλμένος για να τον συμβουλεύει.

Η παράταξη του Λευτέρη Αλεξανδρίδη έχει όλες τις προοπτικές να πάει το δήμο μπροστά, αρκεί οι ηλικιωμένοι να στηρίξουν τους νέους σε θέσεις ευθύνης και όχι να τις διεκδικούν για λογαριασμό τους. Ελπίζω πως ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης θα κάνει τη σωστή επιλογή και ελπίζω ότι οι ηλικιωμένοι της παράταξής του θα τον αφήσουν να τις κάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ