Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ευτυχώς κύριε Καϊτετζίδη που δεν γράψατε ότι σας έδωσα όρκους αιώνιας πίστης»

«Ευτυχώς κύριε Καϊτετζίδη που δεν γράψατε ότι σας έδωσα όρκους αιώνιας πίστης»

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Κύριε Καϊτετζίδη, παρά το γεγονός ότι με βγάλατε ψυχοπαθή κάνοντας διάγνωση για ψυχολογικά προβλήματα που έχω, εγώ δεν θα αποπροσανατολιστώ καθόλου και θα συνεχίσω να θέτω ερωτήματα χωρίς να παρασυρθώ καθόλου από τις προσβολές σας. Αν κρίνω από τη στάση της Πρωτοβουλίας Παρατρεχάμενών σας και από τη στάση της κυρίας Δροσιάς Δημητρίου, θα σταματήσετε κι εσείς να απαντάτε. Έτσι κι αλλιώς κι εσείς και η κυρία Δημητρίου και ο επικεφαλής των παρατρεχάμενών σας δεν λέτε τίποτα, παρά προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο από την ουσία και να τους κοροϊδέψετε.

Όταν διάβασα ότι θα τα βγάλετε όλα στο φως, νόμισα πως επιτέλους θα γράψετε για ποιο λόγο μας δουλεύατε για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ, του οποίου την ύπαρξη γνωρίζατε, νόμισα ότι θα μας απαντήσετε για ποιο λόγο χαρίσατε ως δήμαρχος τριάντα εκατομμύρια δραχμές σε έργα στην Εκκλησία.

Το όλα στο φως κύριε Καϊτετζίδη ήταν τελικά ότι σας υποσχέθηκα τον ουρανό με τ’ άστρα και ότι σας ορκίστηκα να σας βοηθήσω να λύσετε το ζήτημα του ΘΕΠΑΝ; Σιγά να μην σας έδωσα και όρκους αιώνιας πίστης. Κύριε Καϊτετζίδη έχετε μεγάλο θράσος. Τόσο θρασύ άνθρωπο σαν κι εσάς δεν έχω συναντήσει άλλον στη ζωή μου.

Προσέξτε τι λαθροχειρία κάνει για ακόμα μία φορά αυτός ο απίστευτος άνθρωπος που ακούει στο όνομα Στάθης Καϊτετζίδης. Ο κύριος αυτός τουλάχιστον από το 2009, με βάση τα επίσημα έγγραφα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού, γνώριζε ότι υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ. Επί δέκα χρόνια δεν άνοιξε το στόμα του να πει ούτε μισή κουβέντα για τον τίτλο ιδιοκτησίας, όπως το ίδιο έκανε και η συνοδοιπόρος του κυρία Δροσιά Δημητρίου, όπως και κάποιοι άλλοι συνοδοιπόροι του.

Αφού λοιπόν για δέκα χρόνια ο κύριος Καϊτετζίδης έκανε «γαργάρα» το ΘΕΠΑΝ και δια της σιωπής του το άφηνε να φεύγει από τα χέρια του δήμου, εμφανίστηκε το 2019 σ’ εμένα και μου ζήτησε να τον στηρίξω για να σώσει το ΘΕΠΑΝ. Πώς θα έσωζε το ΘΕΠΑΝ ο κύριος Καϊτετζίδης; Συλλέγοντας υπογραφές για να πάει ο δήμος στα δικαστήρια με κύριο επιχείρημα το λόγο που του έδωσε ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄, αλλά κανένας άλλος εκτός από τον κύριο Καϊτετζίδη δεν τον επιβεβαιώνει.

Ο κύριος Καϊτετζίδης ήταν πραγματικός «Δούρειος Ίππος». Εμφανίστηκε την κατάλληλη στιγμή, όταν η υπόθεση του ΘΕΠΑΝ ήρθε ξανά στην επιφάνεια γιατί ζητήθηκαν ενοίκια για το ακίνητο και ήταν σίγουρο πως κάποιοι θα «σκάλιζαν» την υπόθεση, αφού πλέον το ΘΕΠΑΝ δεν θα ήταν «σαν να είναι του δήμου», όπως είχε πει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο τότε δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης, ο οποίος αναληθώς μας ενημέρωσε ότι το ΘΕΠΑΝ είχε χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου. Ο κύριος Καϊτετζίδης εμφανίστηκε ως «Δούρειος Ίππος» για να μην σκεφτεί κανείς ούτε την πιθανή ύπαρξη τίτλου ιδιοκτησίας. Ο κύριος Καϊτετζίδης εμφανίστηκε για να πείσει πως το μοναδικό στοιχείο του δήμου για τη διεκδίκηση του ΘΕΠΑΝ ήταν ο λόγος του μακαριστού Μητροπολίτη Διονυσίου Α΄, τον οποίο όμως λόγο επιβεβαιώνει μόνο ο κύριος Καϊτετζίδης.

Σκεφτείτε λοιπόν τι θα γινόταν εάν δεν «σκάλιζε» την υπόθεση ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης και εάν δεν έβρισκε τον τίτλο ιδιοκτησίας. Εάν το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσιζε να πάει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, θα βλέπαμε τον κύριο Καϊτετζίδη να στέκεται ενώπιον των δικαστών και να λέει: «Στο λόγο της τιμής μου κύριοι δικαστές, ο μακαριστός Μητροπολίτης Διονύσιος Α΄ είπε από άμβωνος ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στο δήμο»! Αυτά θα τα έλεγε, ενώ θα γνώριζε πως για το ακίνητο υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας που ανήκει στο δήμο. Φανταστείτε κωμωδία που θα έπαιζε ο Δούρειος Ίππος Στάθης Καϊτετζίδης ενώπιον μάλιστα δικαστηρίου.

Αυτός ο θρασύτατος άνθρωπος, που πραγματικά εμφανίστηκε μετά από δέκα χρόνια εξαφάνισης, για να μας αποπροσανατολίσει ώστε να χαθεί το ΘΕΠΑΝ, παριστάνοντας την ίδια στιγμή τον αγωνιστή του ΘΕΠΑΝ, τόλμησε να χαρακτηρίσει εμένα Δούρειο Ίππο και κερκόπορτα. Είναι και τα δύο και φαίνεται. Εγώ, όπως και οι προερχόμενοι από τον Εύοσμο Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν γνώριζα την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ. Ό,τι αναληθώς γνώριζα το έμαθα από την παράταξη Λαφαζανίδη και δεν είχα λόγο να μην το πιστέψω, αφού η παράταξη Καϊτετζίδη έκανε πλάτες στην παράταξη Λαφαζανίδη και δεν μας είπε ούτε μισή κουβέντα για όσα στ’ αλήθεια ίσχυαν για το ΘΕΠΑΝ. Μπορεί κάποιος από τη συνομοταξία Καϊτετζίδη να μας εξηγήσει το γιατί;

Μην περιμένετε κύριε Καϊτετζίδη να γράψω πως θα πάψω να ασχολούμαι μαζί σας και πως αυτή είναι η τελευταία φορά που το κάνω. Δεν θα το κάνω μέχρι να γίνει γνωστό σε όλους το πόσο έχετε «λερωμένη τη φωλιά σας» στην υπόθεση του ΘΕΠΑΝ. Όσο για τα ψυχολογικά προβλήματα που μου καταλογίσατε, παρ’ όλο που δεν είστε αρμόδιος επιστήμονας, σαν άνθρωπος δεν σας κακίζω, αφού μάλλον το κάνατε επειδή θεωρείτε πως είναι φυσιολογικό να έχουν ψυχολογικά προβλήματα όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που υπέστησαν το βασανιστήριο να σας ακούνε να μιλάτε στο Δημοτικό Συμβούλιο ασταμάτητα και χωρίς να βγαίνει κανένα νόημα από αυτά που λέγατε. Πιθανολογώ πως ακριβώς αυτό ισχύει με βάση το γεγονός ότι ούτε παραιτηθήκατε, επειδή μου καταλογίσατε ψυχολογικά προβλήματα, ούτε ζήτησε την παραίτησή σας ο κύριος Αλεξανδρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ