Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαϊτετζίδης σε Καμαρινό: Μου υποσχεθήκατε «τον ουρανό με τα άστρα»

Καϊτετζίδης σε Καμαρινό: Μου υποσχεθήκατε «τον ουρανό με τα άστρα»

του Στάθη Καϊτετζίδη, πρώην δημάρχου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού

Κύριε Καμαρινέ. Υποσχέθηκα σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ότι θα σας απαντήσω και για τον δικό σας ρόλο στην υπόθεση των παλαιών κοιμητηρίων [ΘΕΠΑΝ], και θα το κάνω σήμερα ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

Αντιλαμβάνομαι ότι η ” πολιτική σας μοναξιά ” σας δημιουργεί μελαγχολία, και ο διάλογος μαζί μου σας δίνει ”λόγο ύπαρξης”. Απορίες σας μπορώ να λύσω όχι όμως τα ψυχολογικά σας προβλήματα.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ

Στην προεκλογική περίοδο το 2019 με αντίπαλό σας τον κύριο Μανδαλιανό, με επισκεφθήκατε απρόσκλητος στο γραφείο μου, μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής εκλιπαρώντας για την υποστήριξή μου.

Μου υποσχεθήκατε ” τον ουρανό με τα άστρα ”. Σας είπα ότι το μόνο που θέλω από εσάς, εφόσον εκλεγείτε είναι να δεχτείτε να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την υπόθεση του ΘΕΠΑΝ, και εάν δεν εκλεγείτε να υπογράψετε εσείς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού σας το αίτημά μου για να συζητηθεί.

Σας θυμίζω ότι δεν μου το υποσχεθήκατε απλά, αλλά ορκιστήκατε.

Με την ανάληψη των καθηκόντων μας τον Σεπτέμβριο του 2019 και για 16 μήνες η Δημοτική Αρχή αρνείτο στο αίτημά μου.

Ξεκίνησα την συλλογή υπογραφών από τους Δημοτικούς Συμβούλους. Το αίτημα για να μπει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέγραψαν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου ΖΥΓΑ, οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου ΚΟΚΟΝΑ και οι δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του κυρίου ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Το ζήτησα και από εσάς και το κάνατε [ Όχι όλοι οι σύμβουλοί σας ].

Την επόμενη μέρα με συναντήσατε και πήρατε πίσω τις υπογραφές των δημοτικών συμβούλων σας, δηλώνοντάς με ότι δέχεστε αφόρητες πιέσεις από την Μητρόπολη.

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα λέγατε ότι αυτά είναι παραμύθια του Κα’ι’τετζίδη. Ευτυχώς για μένα και δυστυχώς για εσάς τα παραπάνω τα επιβεβαιώνουν και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής σας.

Για να φέρω το θέμα σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκέντρωσα υπογραφές από απλούς συνδημότες μας.

Η συνεδρίαση έγινε στις 13 Ιανουαρίου 2021. Σ’ αυτήν την συνεδρίαση το μόνο που είχατε να πείτε ήταν να ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ το θέμα. [ Πρακτικό Δημοτικού Συμβουλίου 1/ 13.01.2013 σελίδα 35 ].

Η αναβολή του θέματος το μετέφερε στις ” ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ”

Ο χρόνος πίεζε, με την τεχνητή καθυστέρηση που επιχειρήσατε δημιουργείτο ο κίνδυνος παρέλευσης της ημερομηνίας κατάθεσης της ένστασης στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ και το ακίνητο θα χανόταν οριστικά από τον Δήμο.

Κύριε Καμαρινέ . Με τον ειρωνικό σας λόγο μου δίνετε το δικαίωμα να σας απαντήσω με τους όρους της ” άλωσης της πόλης ” [ όπως το λέτε ].

Σε ότι αφορά τον αντίδικο του Δήμου στην περίπτωση του ΘΕΠΑΝ είστε ” Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” του. Σε ότι αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο είστε η ” ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ”.

Τέλος βλέπω ότι εσείς και ο κύριος τον οποίο αποκαλείται ” αδελφέ ΚΩΣΤΑ ” έχετε ιδρύσει ” ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ”, Θα μπορείτε λοιπόν δια μέσου του σωματείου σας να συκοφαντείτε, να κατηγορείτε, να βρίζετε και να ειρωνεύεστε σε κάθε κατεύθυνση.

Επειδή είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που ασχολούμαι μαζί σας, σας πληροφορώ ότι από την νέα Δημοτική περίοδο θα ακούτε τις απαντήσεις μου μόνο από το ΘΕΩΡΕΊΟ του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

05 Νοεμβρίου 2023

«Ευτυχώς κύριε Καϊτετζίδη που δεν γράψατε ότι σας έδωσα όρκους αιώνιας πίστης»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ