Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Κύριε Αλεξανδρίδη να αποπέμψετε τον κύριο Καϊτετζίδη

Γιάννης Καμαρινός: Κύριε Αλεξανδρίδη να αποπέμψετε τον κύριο Καϊτετζίδη

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Κύριε Αλεξανδρίδη, αγαπητέ Λευτέρη

Πριν από 48 ώρες, το πρωί της 6ης Νοεμβρίου 2023, δημοσιεύτηκε στην «Αγκίδα» απάντηση προς εμένα του πρώην δημάρχου του πρώην δήμου Ελευθερίου Κορδελιού και νεοεκλεγέντος με την παράταξή σας δημοτικού συμβούλου κυρίου Στάθη Καϊτετζίδη.

Άφησα να περάσουν αυτές οι 48 ώρες περιμένοντας μήπως ανασκευάσει ή μήπως παρέμβετε εσείς για όσα απαράδεκτα έγραψε σ’ αυτό το κείμενο. Δεν συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο, οπότε αναγκάζομαι με αυτό το κείμενό μου να σας καλέσω δημόσια να ζητήσετε την παραίτησή του και αν δεν δεχτεί να τον διαγράψετε από την παράταξή σας.

Στο κείμενο της απάντησης προς εμένα του κυρίου Καϊτετζίδη, υπάρχει και η παρακάτω παράγραφος:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η ” πολιτική σας μοναξιά ” σας δημιουργεί μελαγχολία, και ο διάλογος μαζί μου σας δίνει ”λόγο ύπαρξης”. Απορίες σας μπορώ να λύσω όχι όμως τα ψυχολογικά σας προβλήματα».

Κύριε Αλεξανδρίδη, η μελαγχολία, η κατάθλιψη, τα ψυχολογικά προβλήματα του οποιουδήποτε ανθρώπου και η διαπίστωσή τους είναι υπόθεση της επιστήμης της ψυχιατρικής, είναι δηλαδή υπόθεση της ιατρικής και όχι του κάθε δημοτικού συμβούλου, λογιστή, μηχανικού, δασκάλου ή οποιουδήποτε άλλου. Αντιλαμβάνεστε ότι η απρέπεια του δημοτικού σας συμβούλου ξεπερνάει τα όρια της αντιπαράθεσης που είχα μαζί του. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ακριβώς τι γράφω κύριε Αλεξανδρίδη, αλλά θα αλλάξω λίγο τις λέξεις του κυρίου Καϊτετζίδη, αντικαθιστώντας την ασθένεια που αναφέρει με άλλη ασθένεια για να γίνω πλήρως κατανοητός:

«Αντιλαμβάνομαι ότι η ” πολιτική σας μοναξιά ” σας κάνει να βγάλετε τον καρκίνο, και ο διάλογος μαζί μου σας δίνει ”χρόνο ζωής”. Απορίες σας μπορώ να λύσω όχι όμως τα προβλήματά σας με τον καρκίνο».

Δεν μπορεί κανένας δημοτικός σύμβουλος, κανένας εκλεγμένος να αναφέρεται στις ασθένειες με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο που αναφέρεται ο κύριος Καϊτετζίδης. Επιπλέον, όταν δήλωσα υποστήριξη στην παράταξή σας, γιατί ο κύριος Καϊτετζίδης δεν αποχώρησε επειδή δεν μπορούσε να ζήσει με την υποστήριξη ενός ψυχοπαθή; Γίνομαι ψυχοπαθής όποτε βολεύει και θεραπεύομαι πάλι όποτε βολεύει;

Κύριε Αλεξανδρίδη, στα εύλογα ερωτήματά μου για το ΘΕΠΑΝ, τα οποία δεν μπορεί να απαντήσει ο κύριος Καϊτετζίδης γιατί ακριβώς απέκρυπτε την ύπαρξη του τίτλου ιδιοκτησίας του ακινήτου, ενώ γνώριζε ότι υπάρχει, απάντησε με αυτήν την αθλιότητα για την ψυχική μου υγεία. Ζητάω να τον αποπέμψετε, γιατί μια νέα διοίκηση δεν μπορεί να ξεκινάει με ανθρώπους που δεν απαντούν και αντί να σωπάσουν, επιτίθενται με τέτοιο απαράδεκτο τρόπο.

Για τα υπόλοιπα που γράφει στην απάντησή του ο κύριος Καϊτετζίδης, θα κάνω τον κόπο να του απαντήσω ξεχωριστά, παρά το γεγονός ότι με διέγνωσε με ψυχολογικά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ