Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Για να μάθετε κυρία Δημητρίου να μην μου πουλάτε εξυπνάδα

Γιάννης Καμαρινός: Για να μάθετε κυρία Δημητρίου να μην μου πουλάτε εξυπνάδα

Του Γιάννη Καμαρινού, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία Δροσιά Δημητρίου λέει και ξελέει, γιατί ακριβώς αυτή είναι. Είπε πως δεν θα μου απαντήσει ξανά, αλλά μου απάντησε, απευθύνοντας αυτή τη φορά τις «εξυπνάδες» της στην Αγκίδα κι όχι σ’ εμένα.

Δεν θα πέσω στο επίπεδο της κυρίας Δημητρίου και δεν θα καταφέρει να με αποπροσανατολίσει με τις αθλιότητές της. Μπορεί να ζητήσει από την «Αγκίδα» να οργανώσει ένα πάνελ και με τον Κατράκη και με τον Βεάκη και με την Παξινού. Ας ζητήσει όμως καλύτερα πάνελ με την Βασιλειάδου, για να τη συναγωνιστεί στο ρόλο της ταινίας «Η κυρία δήμαρχος». Είναι σίγουρο πως η κυρία Δημητρίου θα «φάει λάχανο» την Γεωργία Βασιλειάδου.

Πέρα όμως από την πλάκα και αφού η κυρία Δημητρίου θέλει η Αγκίδα να οργανώσει κάποιο πάνελ, να το οργανώσει η Αγκίδα και να καλέσει την κυρία Δημητρίου, τον κύριο Καϊτετζίδη, τον αρχηγό των παρατρεχάμενων του κυρίου Καϊτετζίδη και τον κύριο Σούλα. Στο πάνελ αυτό ας ρωτήσει τον κύριο Καϊτετζίδη, τον αρχηγό των παρατρεχάμενών του και την κυρία Δημητρίου, γιατί απέκρυπταν τα στοιχεία που γνώριζαν για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ από τον πρώην δήμο Ελευθερίου Κορδελιού. Η Αγκίδα ας μην ξεχάσει στις ερωτήσεις της ότι η κυρία Δημητρίου είναι δικηγόρος. Έχει σημασία αυτό.

Τον κύριο Σούλα να τον ρωτήσετε γιατί ψήφισε το 2012 στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να ανακαλέσει ο δήμος την ένσταση που υπέβαλε η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου στην απόφαση του Κτηματολογίου να μην κατακυρώσει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου. Να τον ρωτήσετε γιατί ψήφισε να μην γίνει ένσταση και να χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου ακίνητο αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ. Σε συνέχεια να τον ρωτήσετε γιατί δεν ενημέρωσε κανέναν γι’ αυτήν την υπόθεση. Κατόπιν να τον ρωτήσετε γιατί δεν ενημέρωσε κανέναν για την απόρριψη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της συγκεκριμένης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, γιατί δεν ενημέρωσε κανέναν ότι η διοίκηση Λαφαζανίδη δεν συμμορφώθηκε με την απόρριψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Την κυρία Δημητρίου και τον κύριο Σούλα να τους ρωτήσετε γιατί η μία ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και δικηγόρος και ο δεύτερος ως δήμαρχος δεν απάντησαν το 2015 στα εξώδικα της Εκκλησίας που ζητούσε από το δήμο να εγκαταλείψει το ΘΕΠΑΝ, αφήνοντας να δημιουργηθούν τετελεσμένα. Γιατί ούτε τότε η κυρία Δημητρίου δεν μας ενημέρωσε για τον τίτλο ιδιοκτησίας του ΘΕΠΑΝ; Γιατί ούτε τότε ο κύριος Σούλας δεν μας ενημέρωσε για όσα έγιναν στην Οικονομική Επιτροπή το 2012; Γιατί και οι δύο δια της αδράνειας προσπαθήσαν να ολοκληρωθεί το Κτηματολόγιο και να χαθεί το ΘΕΠΑΝ από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου;

Αυτά κυρία Δροσιά για να μάθετε να μην μου πουλάτε μαζί με τους αυτοδιοικητικούς σας δασκάλους, κυρίους Καϊτετζίδη και Σούλα, εξυπνάδα. Όσο για το γεγονός ότι αντί να απαντήσετε επί της ουσίας σ’ αυτά που ρωτάω, εσείς μου κραδαίνετε τις ψήφους που πήρε ο κύριος Καϊτετζίδης, αυτό που έχω να γράψω είναι πως αυτή είναι η αντίληψή σας για τη δημοκρατία. Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι επειδή ασκώ κριτική στον κύριο Καϊτετζίδη, προσβάλλω το εκλογικό σώμα που τον ψήφισε, γιατί αυτό αποφάσισε. Εάν ισχύει αυτό, τότε εσείς τι κάνετε που άλλη δουλειά δεν κάνετε από το να ασκείτε κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη; Κι εκείνος, με βάση τη δική σας λογική για τον Καϊτετζίδη, δεν πρέπει να δίνει λογαριασμό σε κανέναν, γιατί πήρε το 41%.

Ελπίζω να συνεχίσετε κυρία Δημητρίου να γράφετε ιστορίες για αγρίους, γιατί χαίρομαι να σας απαντάω και να κάνω κι εσάς και τους δύο «δασκάλους» σας πρώην δημάρχους να μην ξέρετε που να κρυφτείτε.

Κώστας Αμανατιάδης: Ο Θεός τι είπε στον κύριο Στάθη Καϊτετζίδη;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ