Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπίστευτες παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου με την υπογραφή της διοίκησης Μανδαλιανού

Απίστευτες παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου με την υπογραφή της διοίκησης Μανδαλιανού

Αυτά που συνέβησαν στην τελευταία παρέλαση με διοίκηση Μανδαλιανού στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ήταν απίστευτα κι όμως αληθινά. Μόνο με διοίκηση Μανδαλιανού θα μπορούσαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές.

Στις δύο παρελάσεις που έγιναν και στο Ελευθέριο Κορδελιό και στον Εύοσμο, δεν υπήρχε φιλαρμονική. Αυτήν τη φορά όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε να φέρει ούτε τους μουσικούς που έφερε τις προηγούμενες φορές για να κάνει την παρέλαση. Τα τμήματα και στο Ελευθέριο Κορδελιό και στον Εύοσμο παρέλασαν με μουσική «κονσέρβα». Με αυτόν τον τρόπο ακούστηκε και ο Εθνικός Ύμνος. Στην παρέλαση του Ευόσμου μάλιστα μετά από την εξέδρα των επισήμων είτε δεν υπήρχε μεγάφωνο είτε χάλασε κι έτσι στο τέλος της παρέλασης δεν ακουγόταν τίποτα.

Η διοίκηση Μανδαλιανού έκρινε σκόπιμο πως, αφού έχασε τις εκλογές, δεν υπήρχε λόγος να φροντίσει ώστε να υπάρχουν έστω οι μουσικοί που υπήρχαν στις προηγούμενες παρελάσεις. Αυτή η διοίκηση Μανδαλιανού, στην αρχή της φετινής σχολικής χρονιάς, έστειλε επιστολές στα σχολεία για να καλέσει τους μαθητές να συμμετάσχουν στην ανύπαρκτη φιλαρμονική.

Όμως η διοίκηση Μανδαλιανού δεν ξέχασε ότι πρέπει να εκδικηθεί τους Κορδελιώτες και στην παρέλαση, αφού στο Ελευθέριο Κορδελιό υπέστη εκλογική πανωλεθρία.

Στην παρέλαση του Ευόσμου υπήρχαν εξέδρα και καρέκλες για τους επισήμους. Στην παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού δεν υπήρχε ούτε εξέδρα ούτε καρέκλες. Για να μην παραπονιούνται όμως όσοι επίσημοι πήγαν στην παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού, τοποθετήθηκε μπροστά τους μια αλυσίδα. Δεν γνωρίζουμε εάν η αλυσίδα τοποθετήθηκε εκεί για να μην μπορούν να ξεφύγουν ή για να τους δέσουν.

Η διοίκηση Μανδαλιανού δεν φρόντισε να εξασφαλίσει την ύπαρξη εξέδρας στο Ελευθέριο Κορδελιό, προφανώς γιατί σε δύο μήνες δεν θα είναι πια διοίκηση και δεν την ενδιαφέρει τι θα πούνε οι Κορδελιώτες. Άλλωστε οι Κορδελιώτες ας πρόσεχαν τι ψήφιζαν, εάν ήθελαν εξέδρα.

Στην παρέλαση του Ευόσμου έδωσε το «παρών» ο απερχόμενος δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ενώ στην παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού έδωσε το «παρών» ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Το παρών από την παράταξη Μανούκα έδωσε ο Χρήστος Αντίνου στην παρέλαση του Ελευθερίου Κορδελιού. Παρόντες πολλοί νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και υποψήφιοι που δεν εξελέγησαν, της νεοεκλεγείσας διοίκησης Αλεξανδρίδη. Αντίθετα πολύ φτωχή η παρουσία των μελών της απερχόμενης διοίκησης Μανδαλιανού.

Αυτά συνέβησαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου την 28η Οκτωβρίου του 2023, μια πανέμορφη φθινοπωρινή μέρα με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία 28 περίπου βαθμών Κελσίου.

Λαμπρότητα με τον εθνικό ύμνο από κασέτα δεν γίνεται
Οι σκέψεις, οι απαιτήσεις και η διάκριση, με αφορμή την παρέλαση
Τέτοια μεγαλοσύνη δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ