Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι τρεις κερδισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου από τις εκλογές

Οι τρεις κερδισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου από τις εκλογές

Ο πραγματικά μεγάλος κερδισμένος δημοτικός σύμβουλος των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 ήταν ο Ανέστης Κεχαγιάς, ο οποίος έλαβε 814 ψήφους από 542 που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές, ενώ οι παρατάξεις που συμμετείχε και τις δύο φορές έλαβαν σχεδόν τις ίδιες ψήφους. Ο κύριος Κεχαγιάς ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης απ’ όλες τις παρατάξεις στην Κοινότητα Ευόσμου. Μάλιστα μετά τις εκλογές του 2019 ήταν αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος.

Ο πιο κερδισμένος δημοτικός σύμβουλος από τις εκλογές φαίνεται με μια πρώτη ματιά να είναι ο Στάθης Καϊτετζίδης, ο οποίος έλαβε στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 1.121 σταυρούς προτίμησης, ενώ στις εκλογές του 2019 είχε λάβει 513 σταυρούς προτίμησης, έλαβε δηλαδή υπερδιπλάσιους σταυρούς προτίμησης. Αν αναλογιστεί όμως κανείς ότι ο κύριος Καϊτετζίδης συμμετείχε αυτή τη φορά σε μια παράταξη που πήρε σχεδόν πενταπλάσιες ψήφους από την παράταξη που συμμετείχε το 2019, γίνεται εμφανές πως το κέρδος δεν είναι και τόσο μεγάλο. Ο κύριος Καϊτετζίδης ήρθε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης απ’ όλες τις παρατάξεις σε ολόκληρο το δήμο.

Κερδισμένος από τις εκλογές και ο Γιάννης Γούσιος, ο οποίος έλαβε 810 σταυρούς προτίμησης από τους 666 που είχε λάβει το 2019. Βέβαια η παράταξη με την οποία συμμετείχε αυτήν τη φορά στις εκλογές έλαβε 75% παραπάνω ψήφους από την παράταξη με την οποία συμμετείχε στις εκλογές του 2019.

Και οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι κατήλθαν με τη νικήτρια παράταξη των εκλογών «Δήμος Πρωταγωνιστής» του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Τα. Σ.

Σταυροί προτίμησης απερχόμενων δημοτικών συμβούλων Κορδελιού Ευόσμου και σύγκριση με 2019
Πανωλεθρία υπέστησαν στις εκλογές δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού
Οι επιδόσεις των δημοτικών συμβούλων που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ