Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟι επιδόσεις των δημοτικών συμβούλων που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού

Οι επιδόσεις των δημοτικών συμβούλων που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού

Από τους δημοτικούς συμβούλους που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού από άλλες παρατάξεις, η Δαλαμπίρα Πάικα Αννέτα ανέβηκε στους 678 σταυρούς προτίμησης, από τους 494 που είχε λάβει το 2019. Η παράταξη βέβαια του Κλεάνθη Μανδαλιανού έλαβε 9.918 ψήφους σ’ αυτές τις εκλογές, ενώ η παράταξη του Πέτρου Σούλα, με την οποία είχε κατέλθει η κυρία Δαλαμπίρα το 2019, είχε λάβει τότε 6.264 ψήφους.

Ο Δημήτρης Αραμπατζής ήταν ο μόνος που προσχώρησε στην παράταξη Μανδαλιανού από την παράταξη Καμαρινού και κράτησε τους σταυρούς προτίμησης που είχε πάρει το 2019.

Ο Σαπρανίδης Αβραάμ είχε μικρή υποχώρηση, ενώ η Αντωνία Καραπουλουτίδου είχε πολύ μεγάλη υποχώρηση.

Οι επιδόσεις του κυρίου Σαπρανίδη και της κυρίας Καραπουλουτίδου, οι οποίοι δεν επανεξελέγησαν, είναι απόλυτα φυσιολογικές, αφού ποτέ δεν εξήγησαν τους λόγους που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού και πολύ περισσότερο ποτέ δεν εξήγησαν γιατί δεν αποστασιοποιήθηκαν από την κριτική που ασκούσε η παράταξή τους προς τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Οι επιδόσεις της κυρίας Δαλαμπίρα και του κυρίου Αραμπατζή, οι οποίοι επανεξελέγησαν, χρήζουν μεγάλης συζήτησης, αφού και αυτοί ποτέ δεν εξήγησαν τους λόγους που προσχώρησαν στην παράταξη Μανδαλιανού και πολύ περισσότερο ποτέ δεν εξήγησαν γιατί δεν αποστασιοποιήθηκαν από την κριτική που ασκούσαν οι παρατάξεις τους προς τη διοίκηση Μανδαλιανού.

Κ. Τσ.

Σταυροί προτίμησης απερχόμενων δημοτικών συμβούλων Κορδελιού Ευόσμου και σύγκριση με 2019
Οι τρεις κερδισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Κορδελιού Ευόσμου από τις εκλογές
Πανωλεθρία υπέστησαν στις εκλογές δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ