Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτό που κάνει η κυρία Μανούκα μάλλον δεν έχει ξαναγίνει

Αυτό που κάνει η κυρία Μανούκα μάλλον δεν έχει ξαναγίνει

Με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και χωρίς να έχει συμπληρωθεί ούτε μία εβδομάδα από το κλείσιμο της κάλπης της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, η κυρία Μαρία Μανούκα, η οποία ήταν υποψήφια δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, εγκαλεί τη νεοεκλεγείσα παράταξη Αλεξανδρίδη γιατί δεν έχει αντιδράσει ακόμα στις πληροφορίες ότι το μετρό δεν θα επεκταθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά και για την αποδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού Ευόσμου. Γράφει συγκεκριμένα η κυρία Μανούκα:

«1) Από την πρόσφατη ειδησεογραφία δυσάρεστες ειδήσεις προκύπτουν για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου όσον αφορά την επέκταση του ΜΕΤΡΟ στα δυτικά και ιδιαίτερα για τον 2ο σε πληθυσμό δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος, αφού σύμφωνα με τα επικρατέστερα σενάρια, είναι πολύ πιθανό να μην περιλαμβάνεται ο δήμος μας στην πρώτη φάση της επέκτασης του ΜΕΤΡΟ στη Δυτική Θεσσαλονίκη (πηγή: ιστοσελίδα VORIA). Θα υπάρξει άραγε κάποια αντίδραση, έστω και καθυστερημένη (μετά τη δική μου ανάρτηση), από την απερχόμενη αλλά.…. και από τη νεοεκλεγείσα διοίκηση του δήμου;

2) Η αποδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος Κορδελιού – Ευόσμου δυστυχώς συνεχίζεται. Με πρόσχημα την ενίσχυση της τροχαίας για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος που θα προκαλέσει στην πόλη η κατασκευή του fly over, το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας αντί να ενισχυθεί με προσωπικό όπως είχα ζητήσει με επιστολή μου προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., δυστυχώς μειώνεται ακόμα περισσότερο. Η απερχόμενη αλλά.…. και η νεοεκλεγείσα διοίκηση του δήμου πότε σκοπεύουν να αντιδράσουν; Όταν θα υπάρχουν τετελεσμένα;»

Η κυρία Μανούκα προφανώς θεωρεί πως αυτό το πράγμα που κάνει λέγεται αντιπολίτευση και πως με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει δυναμικά τη θητεία της στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου. Ουσιαστικά η κυρία Μανούκα εγκαλεί την παράταξη Αλεξανδρίδη γιατί πρόλαβε η ίδια να βγάλει πρώτη ανακοίνωση. Ωραία πράγματα θα ζήσουμε και σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο. Ήταν που ορισμένοι φοβόντουσαν ότι μπορεί να γίνει ανιαρό.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ