Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΝίκη Ωραιοπούλου: Σημασία έχει η ΝΙΚΗ του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ

Νίκη Ωραιοπούλου: Σημασία έχει η ΝΙΚΗ του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ

Την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η Νίκη Ωραιοπούλου, η οποία ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Αγαπημένοι μου φίλοι

Πιστέψτε με, αξίζει να το ζήσετε κι εσείς έστω και μία φορά αυτό το υπέροχο ταξίδι των εκλογών κι εάν είστε τυχεροί και κολλήσετε εκείνο το γνωστό μικρόβιο “της πολιτικής” θα το ξαναζήστε και θα το ξαναζήσετε και κάθε φορά θα με θυμάστε! Είναι πολύ κουραστικό αλλά πολύ συναρπαστικό ταξίδι.

Αυτά, που έζησα όλο προεκλογικό διάστημα, ήταν ανεπανάληπτα, ήταν μια πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία, την οποία ως ΝΙΚΗ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ δικαιούμαι να πω, εκ του ασφαλούς πλέον , ότι ήταν μια ΝΙΚΗ-φόρα & ΩΡΑΙΟτατη εμπειρία ζωής.

Κακά τα ψέματα φίλοι μου, ,άλλο πράγμα να είσαι υποψήφιος και άλλο να είσαι ψηφοφόρος. Καμία σχέση!

Έζησα από μέσα τον προεκλογικό αγώνα και είμαι χαρούμενη, γιατί ήμουν στην σωστή πλευρά της τοπικής μας ιστορίας, γιατί συνέβαλα κι εγώ στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος και ικανοποιημένη γιατί θα δω στην πράξη την αλλαγή και τα αποτελέσματα της ανατροπής που έφερε το 56,85% των συνδημοτών μας, στον τόπο μας.

Αισθάνομαι όμως και υπερήφανη γιατί ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα από την πρώτη στιγμή, στην συνέχεια τον εμπιστευτήκατε κι εσείς. Χαιρόμουν όταν μας το δείχνατε και μάλιστα πολύ έντονα την δεύτερη Κυριακή. Σας έβλεπα να μας χαιρετάτε, να μας πλησιάζετε, να μας εύχεσθε αυτό που τελικά έγινε ΚΑΙ στο τέλος ΝΙΚΗΣΕ – ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ -ΝΙΚΗΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ- ΝΙΚΗΣΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ- ΝΙΚΗΣΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ.

Ειλικρινά όλη αυτή η περιπέτεια ήταν για μένα ένα σχολείο, έμαθα να διαβάζω πρόσωπα, να μεταφράζω συμπεριφορές, να ακούω απόψεις και να τεστάρω τον εαυτό μου μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι και την γιορτή της Δημοκρατίας που ζήσαμε στον Δήμο μας – στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Δεν έχει σημασία που δεν εκλέχτηκε η φίλη σας η ΝΙΚΗ ΩΡΑΙΟΠΟΥΛΟΥ, σημασία έχει η ΝΙΚΗ του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ.

Δεν πειράζει που δεν θα είμαι δημοτική σύμβουλος. Μου αρκεί που ήμουν η επιλογή σας.

Δεν πειράζει που οι σταυροί μου δεν ήταν αρκετοί.. Ήταν καθαροί σταυροί αγάπης.

Δεν πειράζει που ο προσωπικός μου αγώνας δεν ήταν ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ.

Δεν χάρηκα που δεν εκλέχτηκα, αλλά στεναχωριέμαι που μαζί με μένα στεναχωρηθήκατε το ίδιο και όλοι εσείς, που με είχατε σίγουρη και ήσασταν σίγουροι για την εκλογή μου, αλλά τελικά αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η σιγουριά στις εκλογές δεν είναι καλό πράγμα …

Δεν πειράζει . Είμαι περήφανη για τον αγώνα που έκανα, γιατί ήταν ένας ΩΡΑΙΟΣ , αληθινός και καθαρός αγώνας, όπως είμαι κι εγώ.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας.

Σας ευχαριστώ για την επιλογή σας σε μένα.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στον ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ.

Σας ευχαριστώ για την ΧΑΡΑ της ΝΙΚΗΣ που δώσατε τον συνδυασμό μας.

Σας ευχαριστώ για τα άπειρα τηλεφωνήματα στήριξης.

Με συγχωρείτε που σας στενοχώρησα αλλά θέλω με το χέρι στην καρδιά να σας πω κάτι ακόμη πολύ – πολύ αληθινό.

Πιστέψτε με ειλικρινά, δεν αισθάνομαι χαμένη- αισθάνομαι και είμαι κερδισμένη αφού ΝΙΚΗΣΕ ο Συνδυασμός μας.

Κι αυτό είναι ένα επίσης πολύ – πολύ παράξενο και έντονο συναίσθημα, που αν ποτέ το ζήσετε θα με θυμηθείτε….

Είναι ταυτόχρονα η χαρά της ΝΙΚΗΣ και λύπη της χαράς. Δεν θα το έλεγα όμως “χαρμολύπη”… γιατί αυτό θα ίσχυε εάν έβαζα πάνω από την ΝΙΚΗ του Συνδυασμού μας , την δική μου εκλογή, την ΝΙΚΗ της ΝΙΚΗΣ Ωραιοπούλου και αυτό δεν θα το έκανα ποτέ.

Η ΝΙΚΗ πρέπει να μοιράζεται για να πολλαπλασιάζεται. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Είμαστε όλοι ΝΙΚΗΤΕΣ…

Είμαστε όλοι Πρωταγωνιστές…

Την 1η.1.2024 ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ …»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ