Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑς παρέμβει ο δήμαρχος για να ανοίξει η έξοδος της Διαλογής προς...

Ας παρέμβει ο δήμαρχος για να ανοίξει η έξοδος της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γράφει πως ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός με αφορμή την έναρξη των προπαρασκευαστικών εργασιών του fly Over στην Περιφερειακή οδό και των προβλημάτων που ενδέχεται να δημιουργηθούν (κυκλοφοριακή συμφόρηση, πιθανή αύξηση τροχαίων ατυχημάτων) ζήτησε από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης κ. Χρήστο Μπουλούμπαση και τη Διευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης κ. Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου για λόγους ασφαλείας και αποτροπής τροχαίων παραβάσεων, να τοποθετηθούν πέντε (5) κάμερες στο νέο δίκτυο καμερών στην περιοχή μας.

Δεν παρεμβαίνει ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να ανοίξει η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό; Πέρασαν παραπάνω από επτά μήνες από τότε που υποτίθεται πως έπρεπε να ανοίξει, όπως είχε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο ο κύριος Κώστας Σωτηράκης.

Το ότι συνεχίζει να είναι κλειστή η έξοδος της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, σημαίνει παράταση της υποβάθμισης μιας ήδη υποβαθμισμένης περιοχής του δήμου μας. Τι πρέπει να γίνει ώστε η διοίκηση Μανδαλιανού να παρέμβει δραστικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου να ανοίξει η συγκεκριμένη έξοδος; Τελικά θα ανοίξει η έξοδος πριν η παράταξη Μανδαλιανού παραδώσει τη διοίκηση του δήμου; Μάλλον πρέπει να είναι κανείς ονειροπαρμένος για να πιστέψει κάτι τέτοιο.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ