Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μανδαλιανός ή τανκς

Η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης Μανδαλιανού στηρίχτηκε στην προβολή μερεμετιών που έγιναν σε διάφορα κτήρια και εγκαταστάσεις, τα οποία παρουσιάστηκαν ως έργα, όπως επίσης και στην προβολή μερικών εκατομμυρίων που εξασφαλίστηκαν και πάλι για μερεμέτια.

Η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης Μανδαλιανού επιπλέον στηρίχτηκε και στην προβολή ονείρων για πράσινες διαδρομές, για τις οποίες βέβαια δεν παρουσιάστηκε ούτε μισή μακέτα, δεν παρουσιάστηκε ούτε μισό σχέδιο, δεν παρουσιάστηκε ούτε καν μια ιχνογραφία, προκειμένου να αποδείξουν πως οι πράσινες διαδρομές δεν είναι πράσινα άλογα.

Η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης Μανδαλιανού στηρίχτηκε όμως κυρίως στην κινδυνολογία για παλιούς που θα ξαναέρθουν και θα καταστρέψουν το δήμο, όπως τον είχαν καταστρέψει παλιότερα. Βέβαια ακόμα και γι’ αυτό, όταν καλούνταν να πούνε συγκεκριμένα τι εννοούσαν, δεν το έκαναν ποτέ και απαντούσαν γενικά κι αόριστα. Ο ίδιος ο δήμαρχος όταν κλήθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο να απαντήσει ποιοι ήταν οι εργολάβοι/δημοτικοί σύμβουλοι που κατέστρεψαν το δήμο, τους απέκλεισε όλους ονομαστικά.

Η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης Μανδαλιανού, αφού δεν είχε να παρουσιάσει έργα, έπρεπε να στηριχτεί στην καλλιέργεια του φόβου για άλλους που θα ερχόταν να καταστρέψουν το δήμο και να μην υλοποιήσουν τα σπουδαία έργα που η διοίκηση Μανδαλιανού δρομολόγησε, πλην όμως δεν τα παρουσίασε ποτέ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην προεκλογική εκστρατεία της παράταξης Μανδαλιανού λίγο έλειψε να ακουστεί το «Μανδαλιανός η τανκς», αλλά δεν ακούστηκε, μάλλον γιατί υπάρχει τουλάχιστον ένας στην παράταξη που δεν θα είχε κανένα πρόβλημα και με τα τανκς!

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ